fishman Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 1 Yer Mersin/ Tarsus 11 May 2009 #2,529 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Berbat hissediyorum... (Uykusuz,moralsiz,yorgun)
mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 11 May 2009 #2,530 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Hava çarpmıştır. ;D
fishman Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 1 Yer Mersin/ Tarsus 11 May 2009 #2,531 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Yok yahu Nadir ağabey,sizden ayrıldıktan sonra sabaha kadar uyumadım. Şirket te problem çıkmış o yüzden iş yerinde sabahladım. Temiz hava ve Celal ağabey ile senin sohbetin aslında ilaç gibi geldi İyiki varsınız...
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Yok yahu Nadir ağabey,sizden ayrıldıktan sonra sabaha kadar uyumadım. Şirket te problem çıkmış o yüzden iş yerinde sabahladım. Temiz hava ve Celal ağabey ile senin sohbetin aslında ilaç gibi geldi İyiki varsınız...
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 11 May 2009 #2,532 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? super kazadan somra
K kaan2005 Kamp I Mesajlar 117 Tepkime Puanı 0 12 May 2009 #2,533 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? duyduklarımdan sonra şaşkın
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 12 May 2009 #2,534 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? polenlerden dolayı hasta gibi...
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 12 May 2009 #2,535 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? sıkıntıdan patlamak üzere
ugr73 Kamp I Mesajlar 111 Tepkime Puanı 0 Yer ÇORLU 12 May 2009 #2,536 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? fena değil :-\ehh
ugr73 Kamp I Mesajlar 111 Tepkime Puanı 0 Yer ÇORLU 12 May 2009 #2,537 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? idare eder
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 12 May 2009 #2,538 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? keyfli
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 12 May 2009 #2,539 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? hasta
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 12 May 2009 #2,540 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: hasta Genişletmek için tıkla ... vıy okaliptus almadın sanırsam
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: hasta Genişletmek için tıkla ... vıy okaliptus almadın sanırsam
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 12 May 2009 #2,541 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? peşehodka' Alıntı: vıy okaliptus almadın sanırsam Genişletmek için tıkla ... yok yaww, bu polenler her sene beni böyle yapıyor, boğaz, burun, gözler, kulaklar
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? peşehodka' Alıntı: vıy okaliptus almadın sanırsam Genişletmek için tıkla ... yok yaww, bu polenler her sene beni böyle yapıyor, boğaz, burun, gözler, kulaklar
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 12 May 2009 #2,542 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: yok yaww, bu polenler her sene beni böyle yapıyor, boğaz, burun, gözler, kulaklar Genişletmek için tıkla ... onlara da wiks sür
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: yok yaww, bu polenler her sene beni böyle yapıyor, boğaz, burun, gözler, kulaklar Genişletmek için tıkla ... onlara da wiks sür
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 12 May 2009 #2,543 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? alerji tabiii sümükleri akar gözleri yaşarır güneşe bakamaz kulaklar duymaz boğaz desen zaten gıcık sanki biraz da yaşlılık belirtisi bunlar
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? alerji tabiii sümükleri akar gözleri yaşarır güneşe bakamaz kulaklar duymaz boğaz desen zaten gıcık sanki biraz da yaşlılık belirtisi bunlar
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 12 May 2009 #2,544 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?