fgnn Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer istanbul 28 May 2009 #2,785 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? offf off 7,30 da giriıom 17,30 a kadr bunların esırıyım ..acayıp kasıo 18,00 den sonra özgurlugumu anlıom yanlız değilsin. [/quote] aynı yerde mıyız yoksa...?
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? offf off 7,30 da giriıom 17,30 a kadr bunların esırıyım ..acayıp kasıo 18,00 den sonra özgurlugumu anlıom yanlız değilsin. [/quote] aynı yerde mıyız yoksa...?
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 28 May 2009 #2,786 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? fgnn' Alıntı: offf off 7,30 da giriıom 17,30 a kadr bunların esırıyım ..acayıp kasıo 18,00 den sonra özgurlugumu anlıom yanlız değilsin. aynı yerde mıyız yoksa...? kesinlikle değil. Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? fgnn' Alıntı: offf off 7,30 da giriıom 17,30 a kadr bunların esırıyım ..acayıp kasıo 18,00 den sonra özgurlugumu anlıom yanlız değilsin. aynı yerde mıyız yoksa...? kesinlikle değil. Genişletmek için tıkla ...
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 28 May 2009 #2,787 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? dün akşam çorluda mermer mangalından sonra yine işteyiz
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 28 May 2009 #2,788 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? eksperoto' Alıntı: dün akşam çorluda mermer mangalından sonra yine işteyiz Genişletmek için tıkla ... ooooo bizim memlekete geldiniz yani , iyi etmişsiniz ... çok şükür iyi
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? eksperoto' Alıntı: dün akşam çorluda mermer mangalından sonra yine işteyiz Genişletmek için tıkla ... ooooo bizim memlekete geldiniz yani , iyi etmişsiniz ... çok şükür iyi
K kaan2005 Kamp I Mesajlar 117 Tepkime Puanı 0 28 May 2009 #2,789 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? gayet iyi
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 28 May 2009 #2,790 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? spontane gelişen bir şeydi geldiğimde çorlulu arkadaşlarla tanışmak isterdim ama trakoff cular bırakmadı ekiNoks' Alıntı: ooooo bizim memlekete geldiniz yani , iyi etmişsiniz ... çok şükür iyi Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? spontane gelişen bir şeydi geldiğimde çorlulu arkadaşlarla tanışmak isterdim ama trakoff cular bırakmadı ekiNoks' Alıntı: ooooo bizim memlekete geldiniz yani , iyi etmişsiniz ... çok şükür iyi Genişletmek için tıkla ...
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 28 May 2009 #2,791 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? eksperoto' Alıntı: dün akşam çorluda mermer mangalından sonra yine işteyiz Genişletmek için tıkla ... çok ayıp etmişsin serkan
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? eksperoto' Alıntı: dün akşam çorluda mermer mangalından sonra yine işteyiz Genişletmek için tıkla ... çok ayıp etmişsin serkan
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 28 May 2009 #2,792 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? aklımdaydın ahmet arıcaktım ama ayıp olur diye aramadım nispet yapar gibi olucaktı
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? aklımdaydın ahmet arıcaktım ama ayıp olur diye aramadım nispet yapar gibi olucaktı
fgnn Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer istanbul 28 May 2009 #2,793 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? vayy corludan arkadaşlarda varmiş bnde 4 senemı verdım corluya ... cok özluom...
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? vayy corludan arkadaşlarda varmiş bnde 4 senemı verdım corluya ... cok özluom...
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 28 May 2009 #2,794 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? çorlulu baya arkadaş aktif ler buralarda
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 28 May 2009 #2,795 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? eksperoto' Alıntı: aklımdaydın ahmet arıcaktım ama ayıp olur diye aramadım nispet yapar gibi olucaktı Genişletmek için tıkla ... valla şimdi yaptığın kadar olmazdı bir saate varmaz düşerdim yanınıza
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? eksperoto' Alıntı: aklımdaydın ahmet arıcaktım ama ayıp olur diye aramadım nispet yapar gibi olucaktı Genişletmek için tıkla ... valla şimdi yaptığın kadar olmazdı bir saate varmaz düşerdim yanınıza
fgnn Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer istanbul 28 May 2009 #2,796 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? corlu nasıl yaa heykel beledıye bulvar...ahh ahhh gecenın 4 unde emlak kontlarına kokoreçe gıderdık....cıhan cafe turkulerı.. hanedan orıon partıler..hey gunlerım
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? corlu nasıl yaa heykel beledıye bulvar...ahh ahhh gecenın 4 unde emlak kontlarına kokoreçe gıderdık....cıhan cafe turkulerı.. hanedan orıon partıler..hey gunlerım
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 28 May 2009 #2,797 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Özlenecek neresi varsa... Cıks sevmiyorum... Berbat...
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 28 May 2009 #2,798 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? önümüzdeki günlerde bir kaç kere daha gidicem gibi gözüküyor haberleşip beraber gideriz
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? önümüzdeki günlerde bir kaç kere daha gidicem gibi gözüküyor haberleşip beraber gideriz
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 28 May 2009 #2,799 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? fgnn' Alıntı: vayy corludan arkadaşlarda varmiş bnde 4 senemı verdım corluya ... cok özluom... Genişletmek için tıkla ... buralar hep onlarla dolu zaten haftada bir gün de günleri var hatta
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? fgnn' Alıntı: vayy corludan arkadaşlarda varmiş bnde 4 senemı verdım corluya ... cok özluom... Genişletmek için tıkla ... buralar hep onlarla dolu zaten haftada bir gün de günleri var hatta
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 28 May 2009 #2,800 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? loganrory' Alıntı: Özlenecek neresi varsa... Cıks sevmiyorum... Berbat... Genişletmek için tıkla ... günaydın fatma hanım
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? loganrory' Alıntı: Özlenecek neresi varsa... Cıks sevmiyorum... Berbat... Genişletmek için tıkla ... günaydın fatma hanım