KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
corlu küçük bır yer...herkesı tanıyorsun..esnafı tanıyorsun..sıcak bır ortam oluo..
ama ıstanbulda ınsanlıktan uzak hersey aynı bına da oturdugun yan komsunun bıle slmını almzken..
corluda adım attıgımda halkın içindeydımm....bn dogayı ..samımıyetı ...içten temız insanlıgı sevıyorum..
trafık yok ...ist hersey ınsanı mutsz edıo
Günaydın Ahmet abi..
Güzel değil demedim,demek istediğim gidilecek yer veya vakit geçirmek değil,haa şu gerçek çokda nezih yer yok. Bilmiyorum sevmedim ısınamadım...Pasif,asosyal,hatta fazlada dejenere...
corlu küçük bır yer...herkesı tanıyorsun..esnafı tanıyorsun..sıcak bır ortam oluo..
ama ıstanbulda ınsanlıktan uzak hersey aynı bına da oturdugun yan komsunun bıle Selamını almzken..
corluda adım attıgımda halkın içindeydımm....bn dogayı ..samımıyetı ...içten temız insanlıgı sevıyorum..
trafık yok ...ist hersey ınsanı mutsz edıo
Günaydın Ahmet abi..
Güzel değil demedim,demek istediğim gidilecek yer veya vakit geçirmek değil,haa şu gerçek çokda nezih yer yok. Bilmiyorum sevmedim ısınamadım...Pasif,asosyal,hatta fazlada dejenere...
evet ist mukaseye edersk..cok sosyal degıl..
ilk corluya geldııgmde bn burada 4 sene nasıl yasarım dedim...ama sonra aliştim..
sakın rahat yer...arazısı bol