eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 8 Haz 2009 #3,137 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? deniz kenarında şezlongda olmayı hayal ediyorum "mümkünse ege "
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? deniz kenarında şezlongda olmayı hayal ediyorum "mümkünse ege "
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 8 Haz 2009 #3,138 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kaan2005' Alıntı: sıcaktan bunalmış Genişletmek için tıkla ... şükret az (kliman bile var tarlada olsaydın ....) gözlerim fel fecri okuyo
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kaan2005' Alıntı: sıcaktan bunalmış Genişletmek için tıkla ... şükret az (kliman bile var tarlada olsaydın ....) gözlerim fel fecri okuyo
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 8 Haz 2009 #3,139 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? yorgun, şaşkın ve isteksiz
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 8 Haz 2009 #3,140 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ben bodrumdayım üzülüyorum halinize
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 8 Haz 2009 #3,141 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? arwin' Alıntı: ben bodrumdayım üzülüyorum halinize Genişletmek için tıkla ... Allah versin de niye olsun
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? arwin' Alıntı: ben bodrumdayım üzülüyorum halinize Genişletmek için tıkla ... Allah versin de niye olsun
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 8 Haz 2009 #3,142 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kıskanıyoruz gibi bi his düştü içime sanki
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 8 Haz 2009 #3,143 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? arwin' Alıntı: kıskanıyoruz gibi bi his düştü içime sanki Genişletmek için tıkla ... bir kedi gördüm sanki aaa gözümüz yok daa
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? arwin' Alıntı: kıskanıyoruz gibi bi his düştü içime sanki Genişletmek için tıkla ... bir kedi gördüm sanki aaa gözümüz yok daa
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 8 Haz 2009 #3,144 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? hayırdır ahmet ne o işmi tatilmi? arwin' Alıntı: kıskanıyoruz gibi bi his düştü içime sanki Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? hayırdır ahmet ne o işmi tatilmi? arwin' Alıntı: kıskanıyoruz gibi bi his düştü içime sanki Genişletmek için tıkla ...
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 8 Haz 2009 #3,145 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ilş serkan iş sen güneşe karşı ben yerin iki kat altı haliyle serin klima da var hatta üşüdüm sanki hırka soracaktım arkadaşlara
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ilş serkan iş sen güneşe karşı ben yerin iki kat altı haliyle serin klima da var hatta üşüdüm sanki hırka soracaktım arkadaşlara
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 8 Haz 2009 #3,146 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? sıcaktan beyni sulanmış gibi
R rechargeable Kamp III Mesajlar 518 Tepkime Puanı 9 8 Haz 2009 #3,147 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? yalnız
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 8 Haz 2009 #3,148 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? çok iyi..........
S Sun_Shine Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 8 Haz 2009 #3,149 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? hüzünlü
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 8 Haz 2009 #3,150 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Mükemmel.. çok güzel bir mesaz aldım.......
CADIROTTİ Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 9 Haz 2009 #3,151 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? cadı gibi
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 9 Haz 2009 #3,152 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? bende hastağım,kendimi kötü bitmiş hissediyorum.sağlığınızın kıymetını bilmen. selamlar
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? bende hastağım,kendimi kötü bitmiş hissediyorum.sağlığınızın kıymetını bilmen. selamlar