fgnn Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer istanbul 9 Haz 2009 #3,153 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? uykulu
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Haz 2009 #3,154 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? sersem tavuk gibi
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 9 Haz 2009 #3,155 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: sersem tavuk gibi Genişletmek için tıkla ... nasıl oluyo
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: sersem tavuk gibi Genişletmek için tıkla ... nasıl oluyo
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Haz 2009 #3,156 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kahveye rağmen uykusu açılamamış gibi oluyor Ali ya da alkol kullanmamama rağmen akşamdan kalmış gibi... Sen zindesin galiba?
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kahveye rağmen uykusu açılamamış gibi oluyor Ali ya da alkol kullanmamama rağmen akşamdan kalmış gibi... Sen zindesin galiba?
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 9 Haz 2009 #3,157 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? uykulu
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 9 Haz 2009 #3,158 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: kahveye rağmen uykusu açılamamış gibi oluyor Ali ya da alkol kullanmamama rağmen akşamdan kalmış gibi... Sen zindesin galiba? Genişletmek için tıkla ... anladım evet öyle , oğlum yanımda o olunca kötü olamıyorum
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: kahveye rağmen uykusu açılamamış gibi oluyor Ali ya da alkol kullanmamama rağmen akşamdan kalmış gibi... Sen zindesin galiba? Genişletmek için tıkla ... anladım evet öyle , oğlum yanımda o olunca kötü olamıyorum
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Haz 2009 #3,159 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ooohhhh, ne mutlu sana , nihayet gurbet bitti yani, sevindim senin adına eh işte
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ooohhhh, ne mutlu sana , nihayet gurbet bitti yani, sevindim senin adına eh işte
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 9 Haz 2009 #3,160 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? sağolun kısa bi sürede olsa yanımızda olması güzel iyi olmak lazım iyi
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? sağolun kısa bi sürede olsa yanımızda olması güzel iyi olmak lazım iyi
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 9 Haz 2009 #3,161 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? uykulu...
S Sun_Shine Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 9 Haz 2009 #3,162 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? boşlukta
fgnn Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer istanbul 9 Haz 2009 #3,163 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? uçurumda
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 9 Haz 2009 #3,164 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kime güvenip kime güvenemeyeceği konusunda kuşkulu
S Sun_Shine Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 9 Haz 2009 #3,165 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? iyimiş
fgnn Ana Kamp Mesajlar 41 Tepkime Puanı 0 Yaş 38 Yer istanbul 9 Haz 2009 #3,166 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kendıne guven sadece ... arwin' Alıntı: kime güvenip kime güvenemeyeceği konusunda kuşkulu Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kendıne guven sadece ... arwin' Alıntı: kime güvenip kime güvenemeyeceği konusunda kuşkulu Genişletmek için tıkla ...
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 9 Haz 2009 #3,167 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? haklısın figen
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 9 Haz 2009 #3,168 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? hayırdır güven duygunumu yitirdin ahmet?