ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 17 Haz 2009 #3,393 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Hala çok gergin, forumda rahatlamaya çalışıyorum...
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 17 Haz 2009 #3,394 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? biraz sıcak ama olsun mutluyum
jaidevi Ana Kamp Mesajlar 48 Tepkime Puanı 0 17 Haz 2009 #3,395 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? issiz ilk gunum....napcam simdi durumundayım?...napiim?
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 17 Haz 2009 #3,396 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? buruk
jaidevi Ana Kamp Mesajlar 48 Tepkime Puanı 0 17 Haz 2009 #3,397 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? neden buruk?
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 17 Haz 2009 #3,398 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? jaidevi' Alıntı: neden buruk? Genişletmek için tıkla ... 1. önceden arabam yoktu festivale gidemedim şimdi arabam var yine gidemiyorum. 2. bu gün doğum günüm hiç kimse hatırlamıyor bile
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? jaidevi' Alıntı: neden buruk? Genişletmek için tıkla ... 1. önceden arabam yoktu festivale gidemedim şimdi arabam var yine gidemiyorum. 2. bu gün doğum günüm hiç kimse hatırlamıyor bile
jaidevi Ana Kamp Mesajlar 48 Tepkime Puanı 0 17 Haz 2009 #3,399 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? aa....insan dogdugu gun buruk hissedermi kendini....kendi varolusunu sen kutlamazsan baskalarından bekleyemezsin dimi ama ayrica bi festival olur, bir festival olmaz....gidilcek yollar her zaman vardır....varoldugun yer festival olsun
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? aa....insan dogdugu gun buruk hissedermi kendini....kendi varolusunu sen kutlamazsan baskalarından bekleyemezsin dimi ama ayrica bi festival olur, bir festival olmaz....gidilcek yollar her zaman vardır....varoldugun yer festival olsun
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 17 Haz 2009 #3,400 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ata036' Alıntı: buruk Genişletmek için tıkla ... aaa kardeşime bak atla uçağa gel burdan bereber gideriz tarık sıkma canını yeni yaşın da hayırlı olsun mutluluklar huzurla gelsin Tarık
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ata036' Alıntı: buruk Genişletmek için tıkla ... aaa kardeşime bak atla uçağa gel burdan bereber gideriz tarık sıkma canını yeni yaşın da hayırlı olsun mutluluklar huzurla gelsin Tarık
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 17 Haz 2009 #3,401 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? iyiki doğdun tarık ,iyiki doğdun tarık...
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 17 Haz 2009 #3,402 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? teşekkürler abi araçsız gelmenin bir anlamı olmaz ben bu aracı bu işler için aldım ama ilk festivali kaçırdık inşallah seneye artık
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? teşekkürler abi araçsız gelmenin bir anlamı olmaz ben bu aracı bu işler için aldım ama ilk festivali kaçırdık inşallah seneye artık
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 17 Haz 2009 #3,403 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? yavuz-çelikel' Alıntı: iyiki doğdun tarık ,iyiki doğdun tarık... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? yavuz-çelikel' Alıntı: iyiki doğdun tarık ,iyiki doğdun tarık... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 17 Haz 2009 #3,404 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ruhsata Tarık yazarız sen de pilot olursun
ata036 Zirve Mesajlar 3,557 Tepkime Puanı 2 Web www.ata76.com 17 Haz 2009 #3,405 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? eywallah abim
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 17 Haz 2009 #3,406 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? rahat huzurlu
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 17 Haz 2009 #3,407 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? huzurlu ama parasız ;D ;D ;D doğum günün kutlu olsun tarık bir ömür istediğin hayatı yaşarsın inşallah
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? huzurlu ama parasız ;D ;D ;D doğum günün kutlu olsun tarık bir ömür istediğin hayatı yaşarsın inşallah
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 17 Haz 2009 #3,408 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? tmm Serkan borç istemiycez