ayhanayhan ARAMA KURTARMA m 05363764328459832.. Mesajlar 988 Tepkime Puanı 2 Yer .. 26 Haz 2009 #3,665 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? yok be eee gezeyim hava alayım dedim sen aldın zaten yeni ortağı ooooohhh.... burda da yazyımda herkes görsün sen değiştin olummmmm ;D ;D ;D
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? yok be eee gezeyim hava alayım dedim sen aldın zaten yeni ortağı ooooohhh.... burda da yazyımda herkes görsün sen değiştin olummmmm ;D ;D ;D
alpaslanepli Zirve Mesajlar 1,413 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul-bahçelievler 26 Haz 2009 #3,666 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ufukozkan' Alıntı: nbuldunuzmu burda da birbirinizi Inanmiyorum ya Genişletmek için tıkla ... Abi biz artık bir bütünüz demedi deme.. Cidden o bensiz ben onsuz yapamayız bu saatten sonra. ;D
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ufukozkan' Alıntı: nbuldunuzmu burda da birbirinizi Inanmiyorum ya Genişletmek için tıkla ... Abi biz artık bir bütünüz demedi deme.. Cidden o bensiz ben onsuz yapamayız bu saatten sonra. ;D
ayhanayhan ARAMA KURTARMA m 05363764328459832.. Mesajlar 988 Tepkime Puanı 2 Yer .. 26 Haz 2009 #3,667 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ufukozkan' Alıntı: nbuldunuzmu burda da birbirinizi Inanmiyorum ya Genişletmek için tıkla ... abi burayı kullanalım bir süre pek bilende yok he nedersinnn ;D
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ufukozkan' Alıntı: nbuldunuzmu burda da birbirinizi Inanmiyorum ya Genişletmek için tıkla ... abi burayı kullanalım bir süre pek bilende yok he nedersinnn ;D
alpaslanepli Zirve Mesajlar 1,413 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul-bahçelievler 26 Haz 2009 #3,668 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ayhanbursa' Alıntı: abi burayı kullanalım bir süre pek bilende yok he nedersinnn ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D bak demedi deme çok lafını yapan olur. Her yerin içine ettiniz diye. De hadi dönelim kahveye
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ayhanbursa' Alıntı: abi burayı kullanalım bir süre pek bilende yok he nedersinnn ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D bak demedi deme çok lafını yapan olur. Her yerin içine ettiniz diye. De hadi dönelim kahveye
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 27 Haz 2009 #3,669 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? bağlantı kopmuş gibi ;D
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 27 Haz 2009 #3,670 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? tatile gitmeli gibi hissediyorum kendimi...;D
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 27 Haz 2009 #3,671 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? işten kaytarmak istiyomuş gibi
serkann Zirve Mesajlar 1,124 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul/beylikdüzü 27 Haz 2009 #3,672 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ben kaytarıyorum zaten..fazlasını istiyorum...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 27 Haz 2009 #3,673 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? sinirli
kaşif Hakan Özkaya Mesajlar 1,989 Tepkime Puanı 50 Yer İstanbul Web www.dogakolik.com 27 Haz 2009 #3,674 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? hiç iyi hissetmiyorum tatil istiyorummmmmmm...
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 27 Haz 2009 #3,675 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? günaydın herkese fatoş abla senin sorunlarının nedenin buldum bu durumunun adı yaz depresyonuymuş iyi
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? günaydın herkese fatoş abla senin sorunlarının nedenin buldum bu durumunun adı yaz depresyonuymuş iyi
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 27 Haz 2009 #3,676 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Yaz depresyonu değil iş depresyonu ablacım ;D depresyondaymışımmmm gibi ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Yaz depresyonu değil iş depresyonu ablacım ;D depresyondaymışımmmm gibi ;D ;D ;D ;D ;D ;D
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 27 Haz 2009 #3,677 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Yaz depresyonu değil iş depresyonu ablacım ;D depresyondaymışımmmm gibi ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... dün haberlerde izledim bu hastalığın belirtileri aynen seni anlatıyodu ;D iyi
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? ekiNoks' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Yaz depresyonu değil iş depresyonu ablacım ;D depresyondaymışımmmm gibi ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... dün haberlerde izledim bu hastalığın belirtileri aynen seni anlatıyodu ;D iyi
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 27 Haz 2009 #3,678 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Yani seni de ;D ;D ;D ;D
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 27 Haz 2009 #3,679 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kendim de de blirtileri var ama senin ki daha iletmiş bi safhada her sabah ilk ruh halin sinirli,kötü,kızgı, vs şeklinde başlıyosun ya
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? kendim de de blirtileri var ama senin ki daha iletmiş bi safhada her sabah ilk ruh halin sinirli,kötü,kızgı, vs şeklinde başlıyosun ya
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 27 Haz 2009 #3,680 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Yaş itibariyle canım normaldir ;D 15 ci sene aynı işyerinde aynı insanlar ve aynı dört duvar arasında çalışıyorum, depresyonu çok görmeyin bana ;D ;D ;D ;D
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? Yaş itibariyle canım normaldir ;D 15 ci sene aynı işyerinde aynı insanlar ve aynı dört duvar arasında çalışıyorum, depresyonu çok görmeyin bana ;D ;D ;D ;D