arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 3 Nis 2009 #1,361 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? karnım aaaaç
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 3 Nis 2009 #1,362 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? parmak fena acıyo
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 3 Nis 2009 #1,363 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? peşehodka' Alıntı: parmak fena acıyo Genişletmek için tıkla ... canım, nerelerdesin sen? birazdan arayacaktım seni iyi
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? peşehodka' Alıntı: parmak fena acıyo Genişletmek için tıkla ... canım, nerelerdesin sen? birazdan arayacaktım seni iyi
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 3 Nis 2009 #1,364 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? aww tarım ilçe müdürlüğüne gittim iyii
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 3 Nis 2009 #1,365 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? peşehodka' Alıntı: aww tarım ilçe müdürlüğüne gittim iyii Genişletmek için tıkla ... noldu fidan dikim işi? idare eder
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? peşehodka' Alıntı: aww tarım ilçe müdürlüğüne gittim iyii Genişletmek için tıkla ... noldu fidan dikim işi? idare eder
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 3 Nis 2009 #1,366 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? perihan dan dolayı katıla katıla gülüyorum canımsın yaaa
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 3 Nis 2009 #1,367 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? allaha çok şükür tok
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 3 Nis 2009 #1,368 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? sakat (parmağım acıyo ya artık şarkı da söyleyemicem )
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 3 Nis 2009 #1,369 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? süperim sayenizde
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 3 Nis 2009 #1,370 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? komik
reis28 Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Mesajlar 2,944 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 3 Nis 2009 #1,371 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? bende artık kendimi tok hissediyorum hamdolsun
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 3 Nis 2009 #1,372 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? reis28' Alıntı: bende artık kendimi tok hissediyorum hamdolsun Genişletmek için tıkla ... reis seni anlıyorum şimdi
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? reis28' Alıntı: bende artık kendimi tok hissediyorum hamdolsun Genişletmek için tıkla ... reis seni anlıyorum şimdi
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 3 Nis 2009 #1,373 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? 2.80 gibi
reis28 Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Mesajlar 2,944 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 3 Nis 2009 #1,374 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? arwin' Alıntı: reis seni anlıyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... tok ,tokun halinden anlar
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? arwin' Alıntı: reis seni anlıyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... tok ,tokun halinden anlar
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 3 Nis 2009 #1,375 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? peşehodka' Alıntı: 2.80 gibi Genişletmek için tıkla ... seni hiç anlamıyorum
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? peşehodka' Alıntı: 2.80 gibi Genişletmek için tıkla ... seni hiç anlamıyorum
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 3 Nis 2009 #1,376 Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? arwin' Alıntı: seni hiç anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... yerde gör kendini anlarsın kurtulmuş gibi
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? arwin' Alıntı: seni hiç anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... yerde gör kendini anlarsın kurtulmuş gibi