Sualtı Temizlik Harekatı Suadiye Etkinliği

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,973

YOL

SEDAT AÇIL
Mesajlar
10,410
Tepkime Puanı
540
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
tüm doğaseverler, denizseverler, istanbulseverler,

STH Kasım ayı etkinliği 26 Kasım Pazar günü Suadiye'de gerçekleştirilecektir.

Suadiye Etkinliği Hazırlık Toplantısı 22 Kasım 2006 Çarşamba akşamı saat 20:30-21:30 saatleri arasında STH Dernek Merkezi'nde (Moda Caddesi N0: 86 Kadıköy) gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe katılmak isteyen gönüllülerin her zaman olduğu gibi Etkinlik Katılım Formu doldurmaları yeterli olacaktır. Etkinlik noktası krokisi yukarıdadır.

Etkinlik Programı

09:30 Toplanma ve sergi hazırlıkları
11:30 Dalış toplantısı
12:00 Medya katılımı ve Sualtı Araştırma ve Görüntüleme Ekiplerinin dalışları
12:15 Sualtı Temizlik Ekiplerinin dalışları
13:15 Dalışların tamamlanması
13:30 Envanterin sergilenmesi
14:00 Dalış sonrası toplantısı (sadece sualtı ekipleri için)
14:25 Etkinlik sonu

Sualtı Ekiplerinde yer almak isteyen gönüllüler için;
Sualtı ekiplerinde yer almak istiyorsanız lütfen STH Dalış İlkeleri'ni okuyunuz.



Derinlik: max. 3,5 m
Görüş: Değişken
Su Isısı: ~14 C
Akıntı: Yok



tüm doğaseverler, denizseverler, istanbulseverler ile bir arada olabilmek dileğiyle...

http://www.sualtitemizlikhareketi.org
 

Etiketler
sualti
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

BENZER KONULAR



GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Mesajlar
1,527,261
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst