Ynt: Subaru Motor Arızası Yardım????
merhaba arkadaşlar,
öncelikle çok geçmiş olsun, konuşulan tamir bedelleri çok yüksek, umarım kimsenin başına gelmez. konuyla çok ilgili değil ama konu içinde adapazarı subaru servisi geçtiği için yazmak istedim.
2003 foreste xt kullanıyorum, lavato lpg'li ancak 3 ay önce takıldı ve şansıma motor arıza lambası yanmadı. Otobanda sabit hızla giderken birden motor arıza lambası yandı ve adapasarına gittiğim için; adapazarı subaru servisini aradım. makiye bağlayıp arızayı öğrenmek için randevu istediğimde bana ellerinde makine olmadığını, sadece yağ-parça değişimi yapabildiklerini söylediler. Yetkili servis tabelası koymasalar bari, Adapazarına en yakın servis İstanbul olunca biz ne kadar aracı sevip, başımıza gelebilecekleri bilerek alsak da çevremizdekilerin olumsuz yorumları insanın canını sıkıyor. Bi servisi bile yok, nerde yaptıracaksın vs diye....
Nihayetinde bir parçacıda cihaza bağladık ve oksijen sensörü olduğu ortaya çıktı. bakalım, bu hafta sonu değiştireceğim, eğer arıza lambası sönmezse para iade garantisi verdiler.
Serviste orjinal taktırmayı düşünüyordum ama Orjinal Yetkili servis fiyatı ( Denso marka) 1200 TL,
Denso marka elektrikçideki fiyatı 200 TL olunca işin rengi değişti
teşekkürler