Suburban Offroad Donanımı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,210

snguntac

It is a privilege to have SUBURBAN!!!!
Yer
ısparta
chevrolet suburban 84 agır offroad a hazırlanabılırmı?
yani suburban için çıkma yada çakma yukseltme kıtı, dıfransıyel kılıdı uygulaması yapılabılırmı?

Etiketler
Ynt: suburban offroad donanımı?

herşey olur.bende düşünüyorum bu aralar.yanlız büyüklükten ötürü biraz ağır arazide zorlanabilir.

ya arkadaslar yok mu bu konuda bır bılen?sadece bır dosttan mesaj var?diyorum ki aracın uzunlugu falan ne gıbı etkı eder?bunun yanında parca fıyatları ne durumda xj ıle parca konusunda karsılastrıldığında hangısının parcaları daha kolay bulunur ve hangısının parcaları daha ucuzdur?diğer chevrolet modellerı sılverado tahoe k5 bunların parcaları uyumlumudur?lutfen yardımmmm.... ??? :mad:

6,2 çiftkabin pikap sahibiyim. parça olarak xj den daha ucuzdur kesinlikle.ağırlık ve boyut dezavantaj arazide. ama bu yapmak istediğinize bağlı.mekanik olarak k5 ile tamamen aynıdır. tahoe farklı önlerde salıncaklıdır. motorla ilgili sorun olmaz.şanzuman diferansiyeldede sorun olmaz kesinlikle.cj gibi hoplayıp zıplamaz zıplarsada ömrü fazla uzun olmaz ...
İyi yanlarından biri kampta çadıra gerek yok çünkü içi 2 oda bir salon.. :D :D :D

değerli chevy dostu 81 model suburban sahibiyim. aracımla off road yapıyorum aracımı kendim hazırladım. öncelikle sana boyun dez avantaj olduğunu söylemeliyim .bunu aşmak için aracı 8 cm kadar makaslardan yükselttim bunu yaparken makasların özelliklerini bozmadan makasların altına ilave 8 cmlik profil uygulaması yaptım.35x12.5x15 lastik kullandım. parca olarak ucuz bir araç coğu amerikanın parçaları uyum sağlıyor.iyi bir ustayla çalıştığında hangi parçanın nereye uym sağladığını zamanla öğrenebilirsin . (örnek arka teker aks bilyeleri orjinali 100 tl üzerindeyken dodge s100 teker bilyesini keçesi dahil 40 tl ye uygulayabilirsin) cj lerin geçtiği yerlerrin çoğunu onlardan daha rahat aşabiliyorum ama dar dere geçişlerinde aracın arka kısmı yere değiyor. ağır off roadda kullanmak için suburbandan ziyade k5 i şidetle tavsiye ederim daha derin bilgiler için özel mesaj atarsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

erdinç abi vermiş oldugunuz bılgıler ıcın cok tessekur ederım.....

dunyada en cok parca jeep cj serisine var. resmen cj ler bir sektor dunyada.. ulkemizde de yeni eski hercesit parcasi mevcut.. bence, pahali bir atv alacaginiza gidin iyi bir jeep cj alin arazilerin tadini cikartin ;)

umarım en kısa surede bır suburban alıp asagıdakı hale getırebılrım....

1990-chevrolet-suburban-46-xmas125.jpg

arkadaşlar biraz ani oldu ama suburbanımı aldım.... ;D ;D ;D ve bugun ufak çaplı bir kaç deneme sürüşüm oldu..yeterınce tatmin etti tek sorun sizlerinde dediği gibi birazcık :eek: :eek: :eek: :eek: büyük yola sığmada zorlanıyor başka hiç bir sorun yok....

evet abi ben aldım.....klima faal değil..yanlız arkadaşlar sökmüş parcasını aldım..bir elektrk ciye bakıtacam yapılıp yapılamayacagına...

erdinç abi buradan sana gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum....bu aracı almamdaki enbuyuk paylardan biri bana göndermiş olduğun araç bilgileri idi....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.