KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu arada senin aracın farları yanlış bağlı galiba ; kısada dış iki yanacak uzunda iç iki onlarla beraber yanacak. İç iki yanarsa cj gibi duruyor. Olmuyooor ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dış atom farların üzerinde sanırım lf yazar (low frekans),uzunlarda uf (ultra frekans) aklımda kaldığı kadarıyla.Elektrikçiler tam tersini yaparlar genelde.
usteki resimde diş attakinde iç yaniyor.
bence selloktor yapinca diş tarafdakini kapatiyor. aslinda yanliş eger h4 se cift devreli bir ampul işlem tamam.
yoksa kesmeden oda yansin. tak role bitir işi.
eski aracimda selloktor yapınca 6 adet h1 2 adet h4 yanıyordu h1 ler 90 h4 160 w di. bir dahada bulamamdım o ampullerden.
dıştakiler kısa yanar içtekiler uzunda yanar ,uzunda dördü birden yanacak.O lambalar atom dur orjinali.Ampullü ise sonradan yapılmıştır. Su rutubet alır.Piyasada bulunacak birşey değil eğer varsa bende alırım yedek diğer aracımda aynı panjur ve farlar var çünki.