Suburban Offroad Donanımı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,354
Ynt: Suburban Offroad Donanımı?

yavuz abi senin yavuzprinc.com a girdim makina parkı dikkatimi çekti suburbanı göremedim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

bu makine nasıl görünüyor

adsıznh.jpg

çökm.jpg

gfhf.jpg

gnh.jpg

hşklçj.jpg

suburban batar traktör çeker ;D ;D ;D ;D ;D

http://s977.photobucket.com/albums/ae254/snguntac/?action=view&current=MVI_0022.flv

http://s977.photobucket.com/albums/ae254/snguntac/?action=view&current=MVI_0025.flv

hafta içi dal bakalım çamura ;D ;D ;D ;D

Bu arada senin aracın farları yanlış bağlı galiba ; kısada dış iki yanacak uzunda iç iki onlarla beraber yanacak. İç iki yanarsa cj gibi duruyor. Olmuyooor ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dış atom farların üzerinde sanırım lf yazar (low frekans),uzunlarda uf (ultra frekans) aklımda kaldığı kadarıyla.Elektrikçiler tam tersini yaparlar genelde.

yokyok hafta ıcı falan değil 3 hafta once battıgmız bu araba kaportacıda canım cektıde yayınlayayyım dedım...

usteki resimde diş attakinde iç yaniyor.
bence selloktor yapinca diş tarafdakini kapatiyor. aslinda yanliş eger h4 se cift devreli bir ampul işlem tamam.
yoksa kesmeden oda yansin. tak role bitir işi.
eski aracimda selloktor yapınca 6 adet h1 2 adet h4 yanıyordu h1 ler 90 h4 160 w di. bir dahada bulamamdım o ampullerden.

dıştakiler zenon içtekiler uzun far değişnesi lazım hatta aldıgımda soylemıslerdı deiştir diye ama unuttum bir elektrkciye gittiğimde bakıtayımm...

dıştakiler kısa yanar içtekiler uzunda yanar ,uzunda dördü birden yanacak.O lambalar atom dur orjinali.Ampullü ise sonradan yapılmıştır. Su rutubet alır.Piyasada bulunacak birşey değil eğer varsa bende alırım yedek diğer aracımda aynı panjur ve farlar var çünki.

Salim özledim V8in sesini bitsin bu hasret. Hadi Ramazan abi hadi.... Go go go... ;D ;D ;D ;D

fahri başlamak bitirmenin yarısıdır...başladı nihayet hatta bugun gittiğimde tamponu soküyordu binbir gayretle... ;D ;D ;D

dün gece yağan kar evde durutmadı ;D ;D ;D[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Görüntü0101.jpg

Görüntü0104.jpg

Görüntü0115.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR