Suburban Offroad Donanımı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,316

Etiketler
Ynt: suburban offroad donanımı?

Bir solukta okudum ve gerçekten meraklandım benim miniği bunun bagaja park ederiz,,,(jımny)kazasız belasız kullanmanız dileğiyle,,

öncelikle aracınızı güle güle ve güzel günlerde kullanınız.o araca bende talip oldum ama kararsız kaldım.çanakkalede bir tane mavi vardı ikisi arasında kararsız kaldım ve bu arada o satılmış.inşallah güzel bir araç yaparsınız ve bizede bir yol açmış olursunuz.saygılarımla

bu arada aksam vaktı durumun onemıne bına en erdınc abı benı aradı ve on makaslarla kesınlıkle oynamamam gerektiğini soleyınce paldırkuldur aksam aksam sanayıde solugu aldım.gereken bılgıler makascıya verıldı ve işlem doğru yolda ilerlemeye devam ediyor..yapım aşasındaki fotolar yarın..arkası yarın gibi oldu... ;D ;D ;D

ortaya nasıl bişey çıkacak merak ediyoruz

meraklandım şimdi.niye ön makaslarla oynanmıyor?

ön makaslar orjıalınden bıraz asagıya salıkmış aracın dık yokuslarda önünün kalkmaması için bizde orjınallıgını bozmadan sadece 2,5 cm lık takoz ılave ediyoruz...

bence iki tarafta biraz yükselse araç daha ihtişamlı durur.. bir miktar yükseltmede makasları fazla oynamadan kasa takozlarından yapılabilir. eğer kasa takozlarının bağlantı yerlerinde çürüme yoksa iş kolay. tabi bu ne lastik takacağınızlada bağlantılı

biraz yükseldi şimdiki yeni hali... onlere 2 arkalara 5cm yukseltme uygulandı..

yol tutuşunda bir değişiklik oldumu acaba?

Güzel oldu güzel, yükselince daha bi hayvanlaştı alet.

Tavan döşemeside değişti arkadaş resimleri koysada görsek.

sırayla fahricim sırayla vaktim olmadı bügün baya yoğundu...

arasındaki farkı görelim...[attachment=2]

salim bey güzel olmuş. yaza şu kanserli kısımları yaptır. kışın elleme bence.bu arada İnternette amerikada önlere 2 inç ,arkaya 4 inç yapıyorlardı yükseltmeyi. senin oranda yaklaşık iyi olmuş.ön arka dengelenmiş bence. Bu arada bende bir tane 81 suburban aldım.Aracı tanıyorum ama 4x4 kullanmadım daha öncesinde. Öğrendiklerimizi paylaşalım.