Suburban Offroad Donanımı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,180
Ynt: suburban offroad donanımı?

saol erdinç abi biraz denedik işte ama ya istenmeyen bir şey oldu aracı yıkarken farkettik sol arka makas kırılmış..yarın onu yaptıracam ya catlak vardı arazide kırıldı yada bi yerlere sert girdik ondan oldu anlayamadık..tek anladığımız makaslara bi75 lira sıkışmış mutlaka çıkarmak gereklli...

Etiketler

kırılan makasın kanadında önceden bir çatlak vardır yüke gelincede kırılmış olabilir.....

o kadar olacak artık oda bu işin tuzu biberi. eeeee ustalarda ev geçindiriyor onlarında harçlık bekleyen çocukları var :D :D :D

tabi tabi zaten bizim makas ustasını bir görsen insanın makas kırası gelir adamla muhabbet etmek için ;D ;D ;D bizde ondan kırdık heralde....

iyi eğlenmişsiniz. birde geçmiş olsun. bende pazar günü biraz çamura soktum benim aracı akşama yükliycem fotoları.

Erdinç abi bende kısa bir süre önce bu siteye üye oldum ve kendime bir arazı aracı alma niyetindeyim ve bir amerikan görüme kestirdim bu araç 1980 model suburdan yanlız aracın boyutları gerçekten büyük ben daha çok off-roat gezi amaçlı düşünüyorum ama geni zorlu koşullardada yolda koymasın istiyorum ben bu araçla ilgili bir kaç soru sormak istedim sizlere
ben linkide vereyim araca bir yorum yaparsan sevinirim araç için 3000 bin motor yazılmış bu doğrumu acaba birde dizel yakıt durumu nedir bundan daha fazla arazı modifikasyonu gerekirmi
ben adana oturmaktayım parça ve usta sıkıntısı yaşarmıyım birde kronık bir arızası mevcutmu ve bu yazan fiyat sizce normalmı bana biraz yüksek geldi tavsiyelerini bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
http://www.sahibinden.com/zevkle_binebileceginiz_bir_canavar-75WQQaXQQ11770393WQQpXQQdisplayitem

Ynt: Suburban Offroad Donanımı?

gerçi erdinç abiye sormuşşun ama bende onden aparıtıf bişeyler söyliyeyyim ..eğer çok fazla hard offroad yapacaksan boyutundan dolayı cunku boy5500 en 2020 birazcık ama altını çiziyorum birazcık zorlanırsın ole aman aman değil.ozaman blazer k5i tek geçerim....geri bütün gözler sende milyarlar harcanıp yükseltilen araclarla aynı seviyedesin..kütür kütür de gidersin...arac 5.7 olmalı 3000 değil onu bir sorup öğrensen ii edersin..ayrıca eger boyle bir motor varsada bence zayıf gelir gibime geliyor çünkü arac 2700kg boş haliyle..geri kalan bilğileride erdinç abi sana anlatsın artık...ama suburbanı kesinlikle tavsiye ederimmm... ;) ;) ;)

Salim abi sanada teşekkür ederim bende 3000 motor olmadıgını tahmın ediyorum ancak linke bakabilirsen sendende bir yorum beklerim böyle bir cihaz alırsak artı bir masraf edermiyim off-roat aksesuar olarak birde 100 kmye ortalama bir yakıt miktarı verebilirmisin abi ve aracada bir göz gezdirirsen sevinirim teşekkürler

hangı aracı alırsan al mutlaka kendı keyfıne gore olamsı ıcın bır mıktar masraf edersın bence ..ama bu arac dırı gozukuyor atbı ışın erbablarına sormak lazım bu konuda...yavuz abıyle erdınc abının mutlaka bılgılerı vardır..yakıt konusuna gelınce benzınde ne yaktıgını deneme fırdatım olmadı ama tupte uzun yolda 90 100 gecmemek kaydıyla kaldıkı rahatlıkla gecıyor 450kr km de şehir içindede kullanıma baglı minumum 600..

peki salim abi yardımların için teşekkürler umarım yavuz abide bu konuda fikirlerini beyan eder ve deneyimleriyle bize ışık tutar teşekkür ederim

sselamlar

sayın arkadaşım suburban büyük heybetli ve hantal bir araç.arazide pek iyi değil diye biliyorum

katılıyorum, çok sağlam araç ama o ağırlık o arabayı hantallaştırıyor.. mesela suzuki jimny, inanamazsınız resmen sinek gibi arazide, niye? çünkü ağırlık yok, gömülmüyor alet. bunu sadece bir örnek olarak söyledim.

foremost' Alıntı:
Erdinç abi bende kısa bir süre önce bu siteye üye oldum ve kendime bir arazı aracı alma niyetindeyim ve bir amerikan görüme kestirdim bu araç 1980 model suburdan yanlız aracın boyutları gerçekten büyük ben daha çok off-roat gezi amaçlı düşünüyorum ama geni zorlu koşullardada yolda koymasın istiyorum ben bu araçla ilgili bir kaç soru sormak istedim sizlere
ben linkide vereyim araca bir yorum yaparsan sevinirim araç için 3000 bin motor yazılmış bu doğrumu acaba birde dizel yakıt durumu nedir bundan daha fazla arazı modifikasyonu gerekirmi
ben adana oturmaktayım parça ve usta sıkıntısı yaşarmıyım birde kronık bir arızası mevcutmu ve bu yazan fiyat sizce normalmı bana biraz yüksek geldi tavsiyelerini bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
http://www.sahibinden.com/zevkle_binebileceginiz_bir_canavar-75WQQaXQQ11770393WQQpXQQdisplayitem

değerli gezenbilir üyesi arkadaşım linkteki araç GMC suburban resimde görebildiğim kadarı ile kaporta ve boyası düzgün bir araç. motor hususuna gelince şayet üzerindeki motoru orjinal ise 6.2 litre yani 6200 cc belki vergiden düşürmek için ruhsatına 3000 cc olarak işlenmiş olabilir. çok kuvvetli bir motordur ve mükemmel bir torku vardır.birde bu motorların 5.2 den dizele çevrilenleri vardır onlara kesinlikle yanaşmamanı öneririm. benzinlilere göre çekişi ve gidişi biraz daha iyidir. yürür aksamı da haliyle motorla ilişkili olarak düzenlenmiştir sanzıman ve dif. dana 60 dediğimiz seridendir.Adana da parça ve usta sıkıntısı yaşamazsın buna eminim neden dersen Adana da Yüreğir de bu işlerle uğraşan V8 Kenan adıyla nam salmış Kenan Okşak usta var. 05358191243 nolu tel ulaşıp daha net bilgi alabilirsin. Başta da dediğim gibi araç orjinal ve masrafsız ise şiddetle tavsiye ederim. Bu araç sena başka bir dünyada yaşıyormuşsun ve etrafındakiler sana imrenerek bakıyor hissini yaşatacaktır. Kal sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.