Suburban Offroad Donanımı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,180
Ynt: Suburban Offroad Donanımı?

pardon GMC suburban yazmışım özür dilerim. Araçları karıştırdım. yakıt sormuşsun birde oda kullanıma göre 100 kmde ortalama 16-20 litre arasında yakar. 6.2 Dizel için söylüyorum

Etiketler

erdiç abi verdiğin bilgiler için teşekkürler bu usta ile bir irtibata geçeceğim gerekirse yerinede giderim sağolasın abi

merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum ve tek ilgilendiğim konu şimdilik suburban, erdinç abinin takipcisi oldum denebilir:smiley: , sahibinden. com daki o siyah aracın sahibiyle görüşmüştüm, araca 2700 iveco motoru taktırmış ve ruhsata işletmiş onun icin 3000cc yazmış. bende inşallah yakın zamanda bir suburban almayı düşünüyorum benzin ve dizel konusuna çok takıldım fakat bindiğim tüm arabalar dizel oldugu için muhtemelen dizel alırım çünkü daha fazla tork var dizellerde.

Aramııza hoşgeldın erkut kardeş bende senin incelediğin araca talıp olmuştum ancak aracı arayıp sordugumda hayal kırıklığına uğradım çünkü aracın orjınal motorunu söküp yerine 50 nc iveco dizel motoru takmışlar nedeni ise 6.2 dizel orjınal motorun çok yakması imiş kardeş zaten böyle bir canavara bineceksen yakıt hep ikinci plandadır benim için onun için bu araçtan vaz geçtım erdiç abi bana yardımcı oldu ve adanadakı ustanın tefonunu verdi onunla görüştüm ve orjınal bir dizel 6.2 değilse uzak durmamı tavsıye etti bir de tavsıyesinin içinde off-roat amaçlı düşünüyorsan benzinli tercih etmemi söyledi ayrıca bu tip motoru değişmiş araçları satarkende zorluk çekebileceğimi söyledi ve bu banb mantıklı geldi bana ve madem bu kadar para harcıyorsun chevy blazer düşünebilirsin dedi umarın söylediklerim sana yardımcı olur kolay gelsin

blazer , yada suburban; ihtiyaca göre farklı araçlar.blazer'in gittiği her yerde suburban gider yeterki dönecek yeri olsun ;) ;) ;)

Yavuz abi seninde aracın hayırlı ugurlu olsun abi kazasız belasız bin abi bol çamurlu off-roat günleri dilerim abi benimde söylemek istediğim kendi motoruyla yapılacak off-roat ve gezinin daha hayırlı ve keyifli olacağıdır orjinal her zaman iyidir saygılar abi hayırlı günler dilerim

foremost' Alıntı:
Yavuz abi seninde aracın hayırlı ugurlu olsun abi kazasız belasız bin abi bol çamurlu off-roat günleri dilerim abi benimde söylemek istediğim kendi motoruyla yapılacak off-roat ve gezinin daha hayırlı ve keyifli olacağıdır orjinal her zaman iyidir saygılar abi hayırlı günler dilerim

Teşekkür ederim canım kardeşim.daha iyisi sana olur inşallah.Ankarada ilanlarda olmayan bir başka araç var benim aldığın kişide. Biraz çürük var.Ama siyah kadar değil.isteyen varsa özelden bana ulaşsın tel vereyim.

snguntac' Alıntı:
erdinç abiyi takip etmek iyidir..bizzat denedim ;D ;D ;D

abicim beni fazla takip etmeyin çoğu zaman bende kayboluyorum :smiley: :smiley: :smiley: Ben sadece yaşadıklarımı sizlerle paylaşarak başınıza geleceklere sizin hazır olmanızı sağlamak istedim. Bu tutku sonsuz bir tutku ve tamamen maddiyatla alakalı kesinlikle sonunu bulamazsınız. en iyisini yapsanız bile bir süre sonra kendinizi geçmeye çalıştığınızı görürsünüz.

abi bugun alı sarı ustayla telefonda epey bi muhabbet ettik...ben burda difransiyeli açtırıp baktırdım.ayna mahruti oranı 40.11 38" için seninde dediğn gibi minumum 4.10 la falan değiştirmek gerekiyormuş..oyle çok fazla abartılı rakamlarda yok...benim kocaayagın ayakları eskidiğinde kesin karar verdim 38 takacam..ayrıca minumum 4" yükseltmeyi düşüyorum biliyorum biraz zamansız söylüyorum bunları daha en zaz 6 ay var ama ben bir yıldırda suburbanı alcam diye dolanıp duruyordum ksımet bu zamanlaraymış inşallah gerisini getirmeyi Allah nasip ederde doğru düzgün birşey koruz ortaya...bu arada benim kaportacı ramazan abiiminde eli 10 güne kadar boşalıyor yani kaportaya başlıyoruz.. ;)

antoff un sayfasına da koydum gerçi ama amerikancılarda izlesin idye buraya da koyayyım dedim hafta sonu benim kocayak beni yoldddda koyladan çektiğimiz videolardan bir kısmı....

http://www.izlesene.com/video/amator-antoff-gezenbilir-bulusmasi/1638121

snguntac' Alıntı:
antoff un sayfasına da koydum gerçi ama amerikancılarda izlesin idye buraya da koyayyım dedim hafta sonu benim kocayak beni yoldddda koyladan çektiğimiz videolardan bir kısmı....

http://www.izlesene.com/video/amator-antoff-gezenbilir-bulusmasi/1638121

açılmıyo link niyeki.

snguntac' Alıntı:
abi bugun alı sarı ustayla telefonda epey bi muhabbet ettik...ben burda difransiyeli açtırıp baktırdım.ayna mahruti oranı 40.11 38" için seninde dediğn gibi minumum 4.10 la falan değiştirmek gerekiyormuş..oyle çok fazla abartılı rakamlarda yok...benim kocaayagın ayakları eskidiğinde kesin karar verdim 38 takacam..ayrıca minumum 4" yükseltmeyi düşüyorum biliyorum biraz zamansız söylüyorum bunları daha en zaz 6 ay var ama ben bir yıldırda suburbanı alcam diye dolanıp duruyordum ksımet bu zamanlaraymış inşallah gerisini getirmeyi Allah nasip ederde doğru düzgün birşey koruz ortaya...bu arada benim kaportacı ramazan abiiminde eli 10 güne kadar boşalıyor yani kaportaya başlıyoruz.. ;)

iyi arkadaşımdır ali.ticareti insanlığı bir numaradır.4 inc yetmez bence 38 e. internetten bak araçlara hepsi en az 6 inc yapıyorlar 38'e.

valla ben telefonda gorustum gercekten ole birine benziyor saolsun hertürlü yedek parca ve aracla ilgili sorunda fazlasıyla yardımcı oldu..ben mevcudun üzerine demiştim anlatamammışım hata bende evet mimumun 6" ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.