KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
görmüştüm forumda o lasatıklerı baya bı ıyıye benziyordu...hayırlı olsun tekrar yakışır bide yükselttinmi bu iş şimdilik tamam olur...aman abi minumum 10cm yukselt gördün benim aracı pek bişey belli olmuyor...bide beyaz renge siyah aksesuar çok yakışıyor aklında olsun yanbantlar falan....
abi adam çatlak ki ne çatlak sana gene iyi davrandı yabancısın diye baktım elime bir kutu tutuşturdu bu ne dedım karbüratör diyo ben aliyle konuştum halletcek ne denirki adam bu sefrde kafayı tüpe taktı bunu bir yapalım tüpe gerek kalmaz diyor hastamıdır nedir?haıyrlısı bakalım heryer kar ve ben hala sanyideyim neyse dayanamadım demin aldım wj yi bıraz yükseklere çıktım..ama yok insan illa zorlamak istiyor oda wj ile olmuyor...insanın içi gidiyor bide zaten lastikler at olunca zorlasan da olmuyor...
yavuz abi ali sarı ile gorustum sen aracı getırecekmıssın alı ye benım karburator ayarı ıcın sımdıden cok teşekkür.....zahmet veriyoz kusra bakma :-[ :-[ :-[
yavuz abi ali sarı ile gorustum sen aracı getırecekmıssın alı ye benım karburator ayarı ıcın sımdıden cok teşekkür.....zahmet veriyoz kusra bakma :-[ :-[ :-[
herkese selamlar ben yeni üyelerden ALi
bu ekonomik krizde bu araçları kullanmak yürek işi ve siiz bu yüzden kutluyorum her yiğidin harcı değil bu arada bu yaz büyük ihtimal bende de bir chevy yada jeep olacak en azından ekonomik olarak kendimi hazırlamaya çalışıyorum
bu arada erdinç bey aracınız daha doğrusu oğlunuz hala satılık mı araç hazirana kadar durursa aracı almayı düşünüyorum (bir aksilik olmazsa)
bugün saat 1830 itibariyle başıma bela olan karbüratör meselesi çözüldü nihayet : : : akşam rahat uyuyacam ayrıca ıspartada bizim arabalardan anlayan bir usta buldugum içinde iyice rahatladım yanlız ben bugun resmen ustanın yanında çıraktım ;D ;D ;Depey malzeme getir götür yaptım yakında bende açabilirim bi dükkan ;D ;D ;D
bugün gene batırdım suburbanı yok artık farz oldu winç ya ayrıca araç bir kanala düştü ;D çıkmak bilmedi baya zorlandım gerçi kendi kendine kurtludu ama baya zorluyor kerata ben ne kadar direksiyonu çevirirsem çevireyim bi türlü kafayı döndürmedi ...gerçi zemin de sağlam çamur vardı çamura banamısın demedi hatta dönüşte bizim kanal komple su dolmuştu... ama dek sorun kafayı dndürmemesiydi