KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar gün aşırı salimle aksamları aşağı iner araclar hakkında kısa muhabbetler ederiz. Bu arkadaş hergün başka fikirlerle gelir 38" lastik mi alsam 30 cm yükseltelim, ;D ;D Bugun şununla görüştüm şöyle dedi, Başkası arabasına şöyle yapıyormuş bizdemi yaptırsak gibi... ??? ??? ??? : :
Ama arkadaşım diye söylemiyorum Salimin suburbanın birçok ekstrası var zamanla küçük eksikliklerde tamamlanıp mükemmele yakın bir araç olacak.Buradanda takip ederiz...
saol fahrii eksik olma yanlız beni frenleme meselesine gelince doğrusnu söylemek gerekirse senle alakası pek yok şu meşhurrrr aradaki küçük nüansı kaldırsak ben yapacagımı biliyorumda neyse işte o zaman bensenden beni frenlemedi isterim muhtemelen ;D ;D ;D ;D
12 cm yükselttim ben süspansüyonu 35 ler askıda tam eğimde çamurluk içini yoldu salimcim. 38 lik lastiklere enan 8 inch. yani 20 cm lazım ona göre.
birde aracın keyfi baya kaçıyo ;D ;D ;D
ama duruşu yeter.
yok abı bız su anda sadece arge yapıyoz ıcraat daha sonra ;D ;D işin aslı 38 dusunmuyorum ayna mahrutı falan bana baya bı tuzluya mal olcak arkadakı kılıtıde değiştirmek gerekecek falan falan on lastıkler zamanını doldurmus gıbı arkalar baya sağlam benım bf lerle aynı desene sahip marshal var ıkı tane alsam da kafadan lastık ısını sılsemmı bılmıyorum demın sıtede arastırrken gordum malum 16.5 kolay kolay bulunmuyor yenı bır başlık acılmış yılmazlar dıe bır fırma hazır bulmuşken alayımmı bılmıyorum?ama 35 lerde aklımı celıyor bakalım. sordum 35 ın 16.5 varmı dıe.. bu arada bizim fahri ankarada ugrayabılırse sana da ugramayı dusunuyor 35 merakı ondada oluştu suburbanda nasıl durdugunu benım kıyle arasındakı farkı bı bana soylesın bakalım
demir jant alalım 35 yap karar ölçü
şimdilik benim ayna mahruti oranıyla oynamayı düşünmüyorum arazide iyi. düüz duvara çıktım geçende.ama seninki otomatik farklı olabilir.oranlar baya farklı.arak kilite gelince baba kilit ve def. seninki bişey olmaz kolayla korkma.Benim akis bir keserse burnunun üstüne iner valla araba.Kırılana kadar yolu var .kırıldığı yerde ali yetişir. ;D ;D ;D ;D ;D