Suburban Offroad Donanımı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snguntac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,216
Ynt: Suburban Offroad Donanımı?

inşallah yayınlayabılırım unutmusum video yayyınlamayı ;D ;D ;D

http://s977.photobucket.com/albums/ae254/snguntac/?action=view&current=suburbanklp.flv

Etiketler

fotoğrafa bittim ;) ;)

cocukk.jpg

nasıl gezer o yolda bir bilsen. :D :D ;)
benim arkada amortisör yok şu anda hafiften dalma var.Onu düşünmek bile istemem.
[/quote]

abi ben çoçuğa bittim ne o ole makasmı olurr show yapmıcaz neticede offroad yapacaz ;D ;D ;D ;D ;D

snguntac' Alıntı:
nasıl gezer o yolda bir bilsen. :D :D ;)
benim arkada amortisör yok şu anda hafiften dalma var.Onu düşünmek bile istemem.

abi ben çoçuğa bittim ne o ole makasmı olurr show yapmıcaz neticede offroad yapacaz ;D ;D ;D ;D ;D
:D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bi tane daha

http://s977.photobucket.com/albums/ae254/snguntac/?action=view&current=suburbanvdeo2.flv

Bu suburbana ne zaman binsem içim ürperiyor. Böyle bir makinaya 80-85 yıllarında binmek ne olurdu beee...

Salimcim sende ipin ucunu tutmasan buradaki arabalar gibi hatta usa daki arabalar gibi olcak amma birazda benmi engel oluyorum ne.

Arkadaşlar gün aşırı salimle aksamları aşağı iner araclar hakkında kısa muhabbetler ederiz. Bu arkadaş hergün başka fikirlerle gelir 38" lastik mi alsam 30 cm yükseltelim, ;D ;D Bugun şununla görüştüm şöyle dedi, Başkası arabasına şöyle yapıyormuş bizdemi yaptırsak gibi... ??? ??? ??? ::smiley: ::smiley:
Ama arkadaşım diye söylemiyorum Salimin :eek: :eek: :eek: suburbanın birçok ekstrası var zamanla küçük eksikliklerde tamamlanıp mükemmele yakın bir araç olacak.Buradanda takip ederiz... ;)

saol fahrii eksik olma ;) ;) ;) ;) yanlız beni frenleme meselesine gelince doğrusnu söylemek gerekirse senle alakası pek yok şu meşhurrrr aradaki küçük nüansı kaldırsak ben yapacagımı biliyorumda neyse işte o zaman bensenden beni frenlemedi isterim muhtemelen ;D ;D ;D ;D

12 cm yükselttim ben süspansüyonu 35 ler askıda tam eğimde çamurluk içini yoldu salimcim. 38 lik lastiklere enan 8 inch. yani 20 cm lazım ona göre.
birde aracın keyfi baya kaçıyo ;D ;D ;D
ama duruşu yeter.

yok abı bız su anda sadece arge yapıyoz ıcraat daha sonra ;D ;D işin aslı 38 dusunmuyorum ayna mahrutı falan bana baya bı tuzluya mal olcak arkadakı kılıtıde değiştirmek gerekecek falan falan on lastıkler zamanını doldurmus gıbı arkalar baya sağlam benım bf lerle aynı desene sahip marshal var ıkı tane alsam da kafadan lastık ısını sılsemmı bılmıyorum demın sıtede arastırrken gordum malum 16.5 kolay kolay bulunmuyor yenı bır başlık acılmış yılmazlar dıe bır fırma hazır bulmuşken alayımmı bılmıyorum?ama 35 lerde aklımı celıyor bakalım. sordum 35 ın 16.5 varmı dıe.. bu arada bizim fahri ankarada ugrayabılırse sana da ugramayı dusunuyor 35 merakı ondada oluştu suburbanda nasıl durdugunu benım kıyle arasındakı farkı bı bana soylesın bakalım

demir jant alalım 35 yap karar ölçü
şimdilik benim ayna mahruti oranıyla oynamayı düşünmüyorum arazide iyi. düüz duvara çıktım geçende.ama seninki otomatik farklı olabilir.oranlar baya farklı.arak kilite gelince baba kilit ve def. seninki bişey olmaz kolayla korkma.Benim akis bir keserse burnunun üstüne iner valla araba.Kırılana kadar yolu var .kırıldığı yerde ali yetişir. ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR