Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teksheytan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,086
Ynt: Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka

Fatih bey bizimkilerle tahoe'ler farklı olabilir aynıysa bende isterim, size zahmet.

Etiketler

Ben arabayı götürüp bırakıcam, üzerinde çalışarak yapacaklar
eğer aynı ise, size de yaptırabilirim
değilse bırakmak gerekebilir

Teşekkür ederim.Gittiğinizde ustayla görüşün lütfen, bilir onlar. Yok illaha araç lazım derse Uğur arkadaşımızı bulurum telefonla gönderirim oraya.Malum ben Ankara'dayım.Selamlar.

YAVUZZ ABİİİİİ !!!! dördün içinde bende varım dimi :smiley:))))aman unutulmıyayyımda :smiley:))))

Arkadaşlar kusuruma bakmayın bazı sebeblerden dolayı uzun zamandır cevap yazamadım.Yavuz abi 24/10/2010 tarihinde Beyoff un düzenlediği offroad oyunlarında yarışa katılacğız ondan sonraki hafta bu işe yoğunlaşırım.Ay sonuna kadar süre tanırsanız buradan size olumlu cevaplarla dönmeye çalışacağım.Saygılarımla...

Arkadaşlar bu Şapkadan S10 Blazer için 1 adet benimde ihtiyacım var son durum nedir. Herkez aldımı?

selam arkadaşlar istediginiz parcalar konusunda yardımı olabiliriz blazer icin ön cam üstü mevcut

Eyyup usta 0537 721 00 40

blazer.jpg

blazer s 10 ların en genişliği 1722mm suburban blazer k5 silveradonun ki ise 2022mm arada baya bir far var gibi geliyor.o yüzden s 10 ların güneşlik oldukça küçük gelir gibi geliyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR