Sülüklügöl'e Gitmek İçin Yardım ya da Katılım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darmunyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,030

darmunyan

Kamp I
herkese selamlar ben darmunyan ve 10 arkadaşımız yarın sabah araçla sülüklügöle günübirlik gezi yapmayı planladık fakat okuduğum sülüklügölle ilgili birkaç kış örneğinde bunun bu mevsimde pekte kolay olmadığı izlenimine kapıldımama işin kötü tarafı ben bunu kafaya koydum bikere ve bu pek te hayra alamet değil..sülüklügölle iligili tecrübesi olan var mı?sizce şansımız ne?araç:lada niva, kar lastiği mevcut..yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

Etiketler
Ynt: Sülüklügöl'e Gitmek İçin Yardım ya da Katılım

26 kişiden yardım eden olmamış bari gittiyseniz siz bilgi yazın onların bilgisi olsun. ayrıca bildiğim kadarı ile aracınız kendi çapında fena bir araç değil umarım geziniz rahat geçmiştir belkide ertelediniz kimbilir tabiki gezenbilir.

ertelemedik gittikçok güzel bir gezi oldu gölün kenarına kadar çıkmayı başardık hem de 9 kişi aynı arabanın(lada niva nın)içindefotoğrafları fırsat bulunca eklicem..

Sn. darmunyan ne güzel adınıza sevindim ben hiç sevmem bir yere giderken mazeret çıkaranları öf pöf diyenleri
arkadaşı tanımanın 3 esas yolu=
1-alışveriş yapacaksın
2-yolculuk yapacaksın
3-kızdığı anı göreceksin
bunlar yeter de artar bile anlayana
belki biliyorsunuz dur nivanın bir çok parçası tofaş 124 veya diğer tofaşlar la ya benzerdir yada aynıdır dikkatinze eski bir usta olarak .