Superevariders

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atlantis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,365
Ynt: Superevariders

birde murat vural bey konu dönüp dolaşıp imkanlar ölçüsünde tıkanıyor aslında. elimde olan imkanlar içinde ilk tercihim her zaman enduro olur. insan mutlu olduğu şeyleri yapmalı. herkesin tarzına saygımız var ;D bu arada bu siteyi hergün ziyaret eder oldum. güzel düşünülmüş ve doğa sporları tutkunu olan insanların buluştuğu bir aile ortamı yaratılmış. dağcılık, fotoğraf ve off-road bölümünde incelemelerim sürüyor, bitecek gibi değil :D bayağı bilgi paylaşılmış.

Etiketler

muratsahin' Alıntı:
Chopperla başladım, enduroya geçtim, geçen sene enduro ile birlikte 1200lük SS'de kullandım."Haz"ın kaynağı hangisiydi derseniz enduroyu tek geçerim. Bundan sonra da "son nokta" yine enduro klasmanında olur. Şu anda Varadero kullanıyorum, param çok olursa belki KTM 990 Adv.

yanılmıyorsam mersin'deki motorsiklet sitesine bir ara üye olmuştunuz ve sizi oradan tanıyorum. hatta gurpça akdeniz gezi yapmış ve resim ile notlarınızı paylaşmıştınız. ben şuan ktm 640 adventure kullanıyorum ama hedef 990 ;D aynı şekil yani param olursa :D

O zamanlar Africa Twin'im vardı. Biraz da yol yapmak istiyordum. Ancak otellerde konaklamak, yüksek sesli eksozlar, grenaj muabbetleri beni çok rahatsız etmişti Cunda gezisi boyunca.
Şimdi KTM 640 Adv'ım var ve sanırım ne yapmak istediğim konusunda daha bilinçliyim :smiley:
Gökhan

muratsahin' Alıntı:
Bora Bey doğru hatırlıyorsunuz. Mersin Motor'a üyeyim. Bu yıl yaptığım Türkiye turunu yine orada paylaşacağım. Şu anda Ankara'da DirtyCatRidersda sürüyorum.

murat bey bilgi mahiyetinde söylüyorum reklam olmasın :D şuan mersimotor dan ayrıldık ve mer-mok.com adlı yeni bir site kurduk. paylaşımlarınızı orada da bekleriz. murat bey' de oylama sonucu sitenin başkanı oldu. onuda forumlardan tanıdığınızı düşünüyorum. nicki maestroydu.

bora1071' Alıntı:
birde murat vural bey konu dönüp dolaşıp imkanlar ölçüsünde tıkanıyor aslında. elimde olan imkanlar içinde ilk tercihim her zaman enduro olur.

Ah şu ekomonik sıkıntılar olmasa :( Ben şu an işsizim... Gelin de bir bana sorun.. Bırakın motoru değiştirmeyi, 1 lt benzin hesabı bile yapıyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR