Sürekli Yaşamak için Uygun mu Sizce?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ugur89 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,718

Etiketler
Ynt: Sürekli Yaşamak için Uygun mu Sizce?

Hep aynı yerde kalınacaksa karavan yaşamı uygun değil bunun yerine konteynırlar daha uygun.

KKTC demi yaşıyorsunuz. Bu karavan Türkiye koşullarına göre pahalı görünüyor İçinden bazı donanımlarının eksik olduğu görünüyor. Buzdolabı yok. Dışarda ev tipi buz dolabı konulmuş sanırım. Kamp için yer kirası varmı. Devamlı olark buradamı yaşayacaksın. gibi sorulara ancak kendin cevap verebilirsin. Kamp koşulları değiştiğinde -karavanını kaldır denme ihtimali nedir.Öyle olduğu varsayılırsa bu karavan arabanın arkasında yürürmü. Yeriyle birlikte deniliyor. Bu yerin sürekli sana ait olduğunun hukiki garantisi nedir. Ve bir çok soruyu kendine sorup ona göre karar vermelisin. Bence iyi bir inceleme yapmanda yarar var.

Sürekli aynı yerde kalınacaksa bir karavana ne gerek var fikrine bende katılıyorum.

evet KKTC de yaşıyorum.aslında düşüncem şuydu bu karavanı alıp yer kırası falanda ödendığı ıçın o sürede orada kalmak kı zaten yakın bır yerde kalıyordum.tatıllerde de aracın arkasına takıp götürmek gıbı bır düşüncem vardı.her ne kadar alman plakası olsada ruhsat gerektırmıyormuş.ama 74 üretımı olmasından dolayı vazgeçtım açıkcası.cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederım.ılerıkı zamanlarda benzer fıyatlara ruhsat gerektırmeyen çekme karavan yada bı çoğunuz gıbı panelvanı karavana çevırmeyı deneyeceğım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR