Suziki Vitara Almayı Düşünüyorum Yardım Ederseniz Seninirim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzey61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,526

kuzey61

Ana Kamp
Yer
zonguldak
Merhaba Arkadaşlar Suziki Vitara Almayı Düşünüyorum Alırken Nelere Dikkat Etmem Gerkli Yardımcı Olursanız Sevinirim Vereceniz Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkür Ederim

Etiketler
Ynt: Suziki Vitara Almayı Düşünüyorum Yardım Ederseniz Seninirim

selam kardeş sanırım yanlız kaldın formda kise fikrini yazmamış bende senin gibi vitara almayı düşünüyorum
benim de sormak istediklerim olacaktı fakat kimse cevap vermemiş sana sanırım başka bir bölümde şansımızı deniyelim
benim sorularım şu şekilde olacaktı
1.alırken hangi modeller uygun olur (90-2000) arası yanı butcem 10 bin ile 17 bin arası
2.3 kapımı yoksa 5 kapımı alayım
3.kullanım malıyetleri bakım ve yakit 1.6 cc 2..0 cc
4.kronık arızaları nelerdır
sanırım bunları sormak yeterlı olacaktır
çünkü ben suzuki ye güveniyorum sağlam arabalar

foremost' Alıntı:
selam kardeş sanırım yanlız kaldın formda kise fikrini yazmamış bende senin gibi vitara almayı düşünüyorum
benim de sormak istediklerim olacaktı fakat kimse cevap vermemiş sana sanırım başka bir bölümde şansımızı deniyelim
benim sorularım şu şekilde olacaktı
1.alırken hangi modeller uygun olur (90-2000) arası yanı butcem 10 bin ile 17 bin arası
2.3 kapımı yoksa 5 kapımı alayım
3.kullanım malıyetleri bakım ve yakit 1.6 cc 2.0 cc
4.kronık arızaları nelerdır
sanırım bunları sormak yeterlı olacaktır
çünkü ben suzuki ye güveniyorum sağlam arabalar
1-Temiz ve bakımlı olduğu sürece paranızın yettiği en üst model
2-Kalabalık iseniz 5 kapılı herzaman daha avantajlı
3-İşletim maliyeti en düşük ve sağlam araçlar.Yakıt şehir içi lpg 1.6 230-240 krş 2.0 V6 300-320 krş
4-Kronik arızası pek olmamakla sağ cam otomatikleri arada problem yaratabiliyor.

Sevgili kuzey61 ve foremost

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=179.0 bu sayfada yaklaşık 600 farklı başlık açılmıştır bunlardan en az 50 tanesi sizin sorunlarınıza direkt cevaplar içermektedir. Forumda sürekli vitara almak istiyorum diye başlık açılır ve bunlara benzeri cevaplar verilir o nedenle sizin yazdıklarınıza cevap gelmedi. Lütfen yukarıdaki linkteki 35 sayfalık başlıkları inceleyin 3-4 gününüzü ayırırsanız aklınızdaki tüm sorulara fazlasıyla cevaplar bulmuş olursunuz.

Bu konu başlıklarını okumanıza rağmen hala aklınızda sorular varsa kesinlikle cevaplanır.

Saygılar

1996 model 2.0 cc v6 çok temiz hiç bir kazası ve değişeni olmayan mekanik aksamında grektiği kadar masrafını yaptığım vitaramı satıyorum eğer düşünürseniz daha detaylı bilgilendiririm.

Ahmet abi verdiğin bilgiler için teşekkürler bana bayağı yardımcı olacak kolay gelsin

suzuki vitarada hiç bir kronik hastalık yoktur v 6 ların yakıt sarfiyatı otomatikte lpg 25 0 kr. yakmaktadır oldukca sağlam ve parçası kolay bulanabilen bir araçtır.En güzel bilgi kullanıcısından alabilirsiniz

N.TURAN' Alıntı:
suzuki vitarada hiç bir kronik hastalık yoktur v 6 ların yakıt sarfiyatı otomatikte lpg 25 0 kr. yakmaktadır oldukca sağlam ve parçası kolay bulanabilen bir araçtır.En güzel bilgi kullanıcısından alabilirsiniz
25 krş yani 100 km de 12.5 litre lpg ve otomatik, oldukça tasarruflu bir araçmış... :eek:

s a bende land rover dan vitaraya geçmeyi düşündüm biraz araştırdım suzuki vitara 98 yılana kadar japon sonrası ispanyol yapım yakıt konusunda 25 kuruşu gözden cıkar çünkü basıyosun duruyosun kalkıyosun 2 kapısını düşünme bence sonra sonra dar gelmeye başlar masraf kaçınılmaz araziye girdikçi orasını burası bozulur kırılır ama modifikasyon yapman kolay ve maddiyata bakar,bana soracak olursan kendin nerelerde kullanacaksın ona göre düşün taşın hareket et suzuki hem şehir içi ideal hemde arazi için ideal ikinci arazi vitesi araca cok avantaj sağlıyo vergi yönünden makul modeline göre tabiykide,parca bol bulursun masraf kacınılmaz hangi arazi aracı masrafsız ki aslan besleyen yemeni düşünmez suzıkici cok arkadaş var burda bölümleri gir incele yardımcı olabileceğim konular varsa bana sor bende 2000 model freelander var onla ilgili sorsaydın daha ayrıntılı yazardım saygılar.

vallahi hem otomatik hem v6 2000cc 100 km de 12.5l yakıyosa ben arabamı bi ayarcıya götüriyim.3k 1.6 vitara sahibiyim ş.arası 9-10l. ş.içi 11-12l. hatta çok yoğun trafikte 13l. bile yaktığı oluyo.bende az yakıyo sanıyodum.ama vitara her şekilde diğer arazi araçlarına nazaran çok ekonomik kalıyo.3kapımı 5 kapımı tamamen tercih.3kapıda bagajı unut derim ama arkaya rahat oturuluyo.5kapılı 5-6cm daha geniş diz mesafesine sahip yani 3 kapıyla aman aman bi fark yok 5 kapının fazlalığı bagaja gitmiş bence.yinede 3kapının arkaya inip binmesi zor ancak kısa olması sebebiyle 5kapılıya göre arazide daha avantajlı

1,6 Benzinli vitara kullanıyorum. Yakıt tüketimi şehirlerarası 6.5 lt/100 km şehir içi 9.6 lt/100 km'dir. Şehir dışı 80 km hızla 2000-2300 devir civarı giderseniz 6 lt/100 km'ye kadar düşer.
Bir ara benzinli otomatik Vitara V6 almayı düşünmüştüm. Suzuki ithalatçı firmaya yakıt tüketimini sordum. Onların gönderdiği tüketim bilgisi şehir içi 13,6 lt/100km , şehir dışı 8.5 lt/100 km. LPG montajı yapan firmalar örneğin BRC bu rakamların üzerine %20 daha eklemek gerektiğini söylüyor.
Kronik bir arızaları yoktur. Ama kulanıcı hataları yüzünden porya kilidi (free hub) denen ve dört çekere geçmeyi sağlayan parçaları arızalanabiliyor. Bu parçaların çalışıp çalışmadığına veya ses gelip gelmediğine dikkat etmek lazım.

Vitara almak isteyen arkadaşların sorularının cevapları bu forumda var.

İlave olarak belirtmek istediğim konu şu;

Ben ikinci araç olarak üç kapı vitara kullanıyorum, ev halkı bu tür araçlar ile yapılan gezileri sevmediğinden sorun yok. Aracımı bir bakıma üstü kapalı ATV motosiklet olarak tek başıma kullanıyorum. Aracın içi bence eşyaları ile birlikte bir yada iki kişi için yeterli. Vitarayı tavsiye ederim. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR