Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)
Arkadaşlar, sayımız çığ gibi büyüyor, düzenin korunması ve hepimiz için keyifli bir gezi olması için aşağıdaki hususları hepimizin bilmesine rağmen tekrar yazmak istedim. Gezimizin "SUZUKİ" gezisi olduğunu, genel katılıma açık bir gezi olmadığını belirttik, hiçbir arkadaşımızın alınmaması için elimizden gelen dikkati özeni gösterdik gösteriyoruzda, bu sayfaya msg gönderen arkadaşların başlıgı ve yazılan 5 sayfayı okuması faydalı olacaktır kanaatindeyim.
Araç sayımız ve kalabalık bir gezinin zorluğu sebebi ile artışı konusunda sınırlama olması konusunda ve gezinin ortaya çıkış sebebi itibariyle "Suzuki" başlığına sadık kalınması hususunda, kimse alınmadan kırılmadan konuyu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Tüm arkadaşlarında anlayış ile karşılamasını rica ediyorum. Bu konularda özelden gelen mesajlar ve bir çok msg sebebi ile bizlerinde zor durumda kaldığını bilmenizi istiyorum.
Pazar günü için bazı hususlara dikkat edilmesini rica ediyorum;
Bu yazdıklarımız, tecrübeler sonucu elde edilmiş bilgilerdir ve tüm katılımcıların güvenliği için özellikle belirtilmiştir.
* Grup lideri ve organizasyonda görevli arkadaşlarımızın ikaz ve yönlendirmelerine riayet edilmesi.(Yaka kartı olacaktır.)
* Grup düzeni haricinde hareket edilmemesi.
* Gezi boyunca her türlü alkollü içkinin tüketilmemesi.
* Zorunlu haller dışında vereceğimiz telsiz kanalında sohbet edilmemesi.
* Kesinlikle ateş yakılmaması.
* Etap girişinde verilecek brifinglere uyulması.
* Saat 08:30'da dolu depo ile Benzin/LPG ikea otopark alanında olunması.
* Yanınızda mutlaka strap (çekme halatı /16mm ve üzeri Min.4100dan/600Kg kapasiteli), U kilit bulundurulması.
* Mümkün ise özellikle yan basamak vs. gibi aksesuarların 1 gün için sökülmesi (tavsiye)
* Eldiven,çizme,yağmurluk,çay için termos su,çay kahve (tavsiye)
Yukarıdaki rica ve önerilerimiz doğrultusunda planlı ve emniyetli bir gezi ve keyifli bir organizasyon bizleri beklemektedir. Pazar günü görüşmek üzere.