Ynt: SUZUKİ GRAND VİTARA YEDEK PARÇA VE BAKIM FİYATLARI
NGK BKR6E buji 5-6tl aralığı adedi bazı yerler 7 ve üzeri satar..
88-03 vitara-98-05 grand vitara yag filitresi parcacılarda 7-10 tl
98-05 grand vitara hava filitresi 15 tl >> 95-98 2.0 v6 aynı filitreyi kullanıyor..
98-05 grand vitara polen filitresi 15 tl
bunları + 10/40 yagı kucaklayıp tamirciye giden fazla para harcamaz + nereye ne yaptığını ve ne taktıgını bilir..
birde örnek veriyim>>
xl-7 TD'de vakum egr (egr2) diye bir zımbırtı var psa motorlu arac ..citroen ve pejo parcaları kullanıyor..tabii servistende alınabilir..suzi kutusunda..
serviste 150-200 gibi..pejoda 50tl..
özel serviste parcaya 150 alınıp..30 tl gibide bir işçilikle de yerine takılıyor..
ben parcayı pejodan aldım ve kendim taktım el ayak girmiyor göz görmüyor yetersiz takım taklavat vs..ayna + mıknatıs vs kullanıp yerine taktım..8 saat kafamı kaldırmadan ugraştım..az daha kel olacaktım..gece saat 23 de bitti..
ve bana yakışmayan bir şey oldu 1 civata arttı düşündüm bulamadım..kafam ve ben yalama olmuştum..ancak yattım uyudum ertesi sabah vidanın nerenin vidası olduğu aklıma geldi cok da önemli degil takmasamda olur ama takacam illaki..!
diyecegim..şu ki el emegi verirken cogu kez pazarlık yapıp .. bu fazla be ustam şunu verim muhabbetleri çıkıyor..
3 cıvata ile el kadar 50 tl lik parcaya takma işçiligi ne verirsiniz..? bir düşünün..? verecegiz coğunuzun 20 tl ..dir..
günümüz şartlarında esnaf olmak dükkan calıştırmak oldukca zor..
1 çırak çalıştırmanın maliyetini bilen varmı..? maaş asgariden aşagı verilemez..+elinede verilmiyor..bankaya yatıyor maaşı..ssk+muhtasar+yemek+yol parası cay parası vs derken sadece cay söylemeye yarıyan bir veledin maliyeti 2000 tl yaklaştı..
elektiriği,suyu, kirası,vergisi,işçi maaşları ,telefon,interneti vs bir alay masrafı cıkardıktan sonra evine ekmegı zor götürür vaziyetteler..
coğu vergi borclarını yapılandırıp ödemenin peşinde taksitinle boğuşup duruyorlar..devlete borcu olmayanı yok kadar az..
içinde 1 lifti 1kalfa 1de cıragı artı kndiside soyunup bizzat iş yapan bir tamircinin günümüz koşullarında sabah gelip kilidi acıp iş başı yapması 500tl. den aşagı degil..ayda 26 iş günü için..
yaptıkları işlerden hakları istediklerinde hır cıkarıp az para verdiğimizden..onlarda bu sistemi geliştirmiş..buji ye 5 filtreye 20 falana 20 filana 40 lave edip bize istediğimiz komik rakamlara hizmeti sürdürüyorlar..derim.. ;D
0 aracları olanlar servislerine gidip 10bin -20 bin bakım adı ile >yag tıpasını< söktürüp tak tırıyorlar..ve bu işleme 500-1000 tl gibi para ödüyorlar..
;D ;D takılanlarıda oldukca yüksek paralardan ödüyorlar..
bizler napıyoruz yaklaşık 20 yasındaki aracların yagını geğiştirmeye ustaya gidiyoruz..bu adam bizim için altında bir tur atıp
> balatan bitmiş..direksiyon körüğün patlamış..krank kecen yag kacırıyor..şurda boşluk var vs diyen ustamızın alıçagı 3-5 hesap ediyoruz..
üstünde can taşıdığımız araclarımızı ve hatta canımızıda yerine göre emanet ediyoruz da denilebilir..
konu başlığı pek hoş degil derim..benim şahsi fikrim.. :
parcalarımızı mümkün olduğunca kalitelisini kullanalım..bulamadığımızı birbirimize danışalım..bazı sanayilerde filitreci dükkanları var tüm filitreler mevcut..misal bursa 5yol sanayideki fiyat+kalitedeki filitreleri istanbuldan bulamıyorum..
+el emeginede saygılı olalım derim..