SUZUKİ için 32mm Spacer / Flanş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cosicic Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,984

cosicic

Ana Kamp
Yer
Bursa
b4v-wheelspacerssets.JPG

Suzuki Vitara (Tracker, Sidekick, Escudo), Grand Vitara, X90, Jimny, SJ / Samurai uyan tekerlek flanşlarını alttaki linkten alacağım
Size de yardımı dokunur diye buraya koyuyuorum

http://www.bits4vits.co.uk/store/vitara-/-x90/wheel-spacers-32mm-set-of-4/prod_130.html

4 tane 32mm set;

57pound yani = 163tl
kargo 25 pound
paypal ile alınacağı için 2-3 $ da oraya deseniz
TOPLAM 72.50 pound = max 220 tl ye falan geliyor kargo dahil
gümrük sıkıntısı da yok 100€ nun altında olduğu için ürün ;)

tr de 20 mm ler 400 e satıldığını düşünürsek baya iyi fiyat :D

tüm araçlar için diğer boyut spacerlar için bu siteyle irtibata geçebilrisiniz ;)
http://www.graystonengineering.com/front%20page.htm

Etiketler
Ynt: SUZUKİ için 32mm Spacer / Flanş

32 mm lerın camurlugu patlatma ıhtımalı yuksek ?? bırde b sıte guvenılırmı alsak gelmeme sansı varmı

hesaplamasını yapacak zaten alacak olan arkadaş lastiğin boyutuna göre inceler ve ince spacerlar da zaten ebayda 40$ falan (4 tanesi) ;) ama orda kalınlar yoktu o yüzden ihtiyacı olan bakabilir

Bu tarz spacer,ler ucuz olduğu için ilgi çekebilir,fakat hub centrik dediğimiz jant karşılama çıkıntısı olmadığından bütün yük bijonlara biniyor + balans yapma ihtimalide çok yüksek ve malzemenin cinside önemli,bilginize.

8 bir çeyrek' Alıntı:
Bu tarz spacer,ler ucuz olduğu için ilgi çekebilir,fakat hub centrik dediğimiz jant karşılama çıkıntısı olmadığından bütün yük bijonlara biniyor + balans yapma ihtimalide çok yüksek ve malzemenin cinside önemli,bilginize.

Aynen katılıyorum adamlar ham eleminyumdan üretiyorlar malzemeyi seride üretildimi burda dahada ucuza yapılır aynı şekilde lakin spcer citti bir iş tir kullanılan malzeme celik alaşım aleminyum olmalı ve jantları merkezleyen cıkıntısının kesinlikle olması lazım

moonwalker_arc' Alıntı:
Peki demirden yapılmış spacerların ne gibi dezavantajları vardır ?

aracın aks başlarına exstra agırlık bindirerek aks kovanın cabuk egilmesine yada aks başının kırılmasına neden ola bilir alaşım aleminyum bir spacer nerdeyse 1.4 kg gelir demir oldum en az 5 kg gelir bu ölcülendirme tahminidir baz almayın

reis28' Alıntı:
aracın aks başlarına exstra agırlık bindirerek aks kovanın cabuk egilmesine yada aks başının kırılmasına neden ola bilir alaşım aleminyum bir spacer nerdeyse 1.4 kg gelir demir oldum en az 5 kg gelir bu ölcülendirme tahminidir baz almayın

Ben Blazera demirden spacer yaptırdım ve yaklaşık 1 senedir sorunsuz kullandım, beni referans alan arkadaşım defendera yaptırdı ama sürekli aks kesiyor, spacer ile ilişkisi var mıdır sizce ?

Aksı dif tyarafındanmı kesiyor şapkadanmı şapkadan kesiyorsa spacer den ola bilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler