Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj
Selam Arkadaşlar;
7 sayfalık konuyu baştan tekrar okudum. Amacım konu ile ilgili sorunları tespit etmek ve çözüme en ekonomik ve güvenli nasıl ulaşılırın cevabını bulmak ve sizlerle paylaşmak.
Gezenbilir üyesi birçok arkadaş beni tanır. Alışveriş yapanda olmuştur, fikir danışanda. Hepsine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Portbagajlarla ilgili sorulan ve yaşanan problemleri şöyle sıralayabiliriz.
1. Rüzgara maruz kalacak bir ürün olduğundan; ön kapak arasından rüzgar almamalı, kilitleri sağlam tutmalı ki kapak uçmasın. Küçük boy bagajlarda menteşeler önde yapılarak bu sorun çözülüyor fakat 150 cm den uzun olan bagajlarda arkadan açılan kapak yapılamıyor. Bu modellerde birden fazla noktadan kilit sistemi olması gerekiyor. Tabiki dizayn çok önemli. Rüzgarı içeri almamalı, iki kapak arasında boşluk asla olmamalı.
2. Araca bağlandığı yer mutlaka profil destekli olmalı. Sadece plastiğe bağlanan bagaj ters rüzgara karşı giderken ve özellikle boşsa plastiği kırabilir ve uçar gider.
3. Kapakta amortisör artık kullanılmıyor. Sebebi amortisör gazının ömrünün 2-3 sene olması. Şimdi kullanılan sistemler sadece açılırken ve kapanırken devereye girer, kapatıldıktan sonra basınç uygulamaz dolayısıyla kambur olmaz. Bu yaylı sistemlerde de geçerlidir. Kapak kapatıldıldıktan sonra basıncın ortadan kalması gerekir, hem kambur yapmaması hem de o aradan rüzgar almaması için.
4. Kaliteli plastikten(ABS) üretilmeyen bagaj, sıcağa ve soğuğa maruz kaldığında renk değiştirir ve sertleşerek en ufak darbelerde çatlar, kırılır.
5. Bu bagajlar yapılırken Arge çalışanları tarafından özellikle sürtünme oranları hesaplanarak yapılmalıdır. Yoksa burada çok bahsedilen yakıt artışı, ses yapması gibi sorunlarla karşılaşmanız muhtemel. Ve tabiki üretim sonrası vibrasyon rüzgar,su...vs gibi testlerden geçebilmeli ve onayını almalıdır. Sitemizde bununla ilgili test videolarını inceleyebilirsiniz.
6. Kullanılan malzeme kalitesi. Kilitler, menteşeler, açma-kapama mekanizmaları ve garanti süreleri dikkate alınmalı.
Sağlık bakanlığının kurtarma araçlarına verdiğimiz ikinci parti portbagajların resimlerini örnek olarak koyuyorum.
Bu yazdıklarım açık bagaj sistemleri için de geçerli.
Bu vesile ile yakında çıkacak off-road bagajımızın haberini vermek istiyorum. Şu an fazla bilgi veremiyorum ürün bitmiş değil. Ama ölçüleri 135 x 105 cm ve lamba takma yerleri olacak. Bitiiği zaman resimlerini koyacağım. Bu konu ile ilgili önerileriniz olur, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Umarım sorularınıza cevap olmuştur.
Selamlar.