Suzukı JLX 3K 1997 Modifikasyonları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,827

reis28

Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
Yer
istanbul
1997 model vitara jlx 3k aracı off road amaclı modifiye ettik ayrıntıları ve yapılan işlemleri burda sizlerle paylaşmak istedim.

Arac tarafımızdan Tarsuzlu DR. burak arakadaşımız için hazırlanmıştır iyi günlerde kulansın.

tüm ekipmanlar kendi imalatımdır. Aracın şu anki en yüksek noktası 2.27M dir camurluk kenarı 99Cm lastikler 31/10,50/15 falken dir arkada yüzde yüz kilit mevcuttur aracta kupa yükseltme,yükseltme kiti amartisör kulanılmıştır iç döşeme halıları sökülüp taban para pvc malzemeyle kaplandı taban kısımları seyyar yapıldı arac içine su girme durumunda rahatlıkla sökülüp yıkana bilecek şekle getirildi tavan sepetinin ön tarafına dört adet hella comet 450 araka tarafada bir tane comet 450 baglandı sepetin bir tarafında hijek kiriko için taşıma aparatı yapıldı bir tarafa kürek monte edildi ön araka celik tanponla degiştirildi ve araca 8000lb lik vinc monte edildi aracın bir kac görselini rkli yorum

DSC04628.jpg

DSC04629.jpg

DSC04630.jpg

DSC04631.jpg

DSC04632.jpg

DSC04633.jpg

DSC04634.jpg

DSC04635.jpg

DSC04636.jpg

DSC04637.jpg

DSC04638.jpg

DSC04639.jpg

Etiketler
Ynt: Suzukı JLX 3K 1997 Modifikasyonları

Zaten başarılı bir kasa,
Modifiyeyle beraber tam bir arazi canavarı olmuş,
Verdiği resimlerde çok güzel .Tebrikler.
31 lastikleri çevirmede bir sorun yaşıyormusunuz ?

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Zaten başarılı bir kasa,
Modifiyeyle beraber tam bir arazi canavarı olmuş,
Verdiği resimlerde çok güzel .Tebrikler.
31 lastikleri çevirmede bir sorun yaşıyormusunuz ?

tşkler arac cok güzel oldu lastik lerin cevriminde pek sorun yok oldukca başarılı zaten arac yeterincede yüksek dişli oranları degiştirilirse 33 lastik bile cevirir

Dursun bey araç çok güzel olmuş elinize sağlık.Tek gözüme takılan egzost oldu.Biraz daha yukarıya alınırsa,hatta arka tampona açılacak bir delikten dışarı çıkartılırsa,geri manevralarda takılmaz diye düşünüyorum.

Sayın Reis28 aracınız çok güzel olmuş elinize sağlık.Güle güle kullanın.

Elinize, emeğinize sağlık. Araç çok güzel görünüyor.
Aracın içinden de foto ekleyebilir misiniz ?

erenatac' Alıntı:
Dursun bey araç çok güzel olmuş elinize sağlık.Tek gözüme takılan egzost oldu.Biraz daha yukarıya alınırsa,hatta arka tampona açılacak bir delikten dışarı çıkartılırsa,geri manevralarda takılmaz diye düşünüyorum.

tşkler eksoz konusunda haklısınız ilerleyen zamn larda oda yerini bulacak

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için tşkler aracın yapım aşamalarıyla ilgili fotolarıda ekliycem içi ile ilgili fotolarıda

Arac bana ayit degil aracı Tarsuzlu DR. Burak arkadaşımız için İstanbulda ben hazırladım arac gercekten cok güzel oldu

Erkan hocam samurayı hala yapımı devam ediyor yakında onuda cıkarırım piyasaya

ustam ellerine sağlık. aracın maşşallahı var. tüm aksesuarları ben yaptım demişsin, tamponlardamı sen yaptın. sen yaptıysan kaç mm sac kullandın merak ettim :smiley: malumun benim dütede ön arka tampon takmıştım. ama sacı çok ince olduğu için bazı darbelerden yamulmalar olmuştu.
saygılar :smiley:

eliniz kolunuz ağrımasın...
hella comet 450 ler gerçekten sınıfının en iyisidir.
ucuza kaçmamışsınız....
bu araca ne masraf ettiniz??

alpreklam' Alıntı:
ustam ellerine sağlık. aracın maşşallahı var. tüm aksesuarları ben yaptım demişsin, tamponlardamı sen yaptın. sen yaptıysan kaç mm sac kullandın merak ettim :smiley: malumun benim dütede ön arka tampon takmıştım. ama sacı çok ince olduğu için bazı darbelerden yamulmalar olmuştu.
saygılar :smiley:

gökalp hocam tşkler tanponların orta ve baglantı kısımları 3mm yanlar 1.5 mm sactan yapıldı istenirse daha kalın sactanda yapa bilirim fakat cok agır olur ve yan kısımlar cok sert olursa darbelerde ana şaseyi büke bilir

rcercan' Alıntı:
eliniz kolunuz ağrımasın...
hella comet 450 ler gerçekten sınıfının en iyisidir.
ucuza kaçmamışsınız....
bu araca ne masraf ettiniz??

aracta her türlü ekipmanın en kalitelisi kulanıldı maliyetler toplamda 7500 tl ye mal oldu her şey dahil

Araç çok dinç ve saglam duruyor.MOdifiksyonlar yakışmış ve cok güzel olmuş.Güle güle kullanın. ;)

Dursun Usta eline emeğine sağlık. Yükseltme kiti sizin imalatınız mı ? Bu fiyata Lastik,vinç,bagaj,kriko v.s dahil mi? Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR