Ustacm tekrardan tesekkur ederız sana yardımcı oldugun bu aracı bu hale getırdıgın ıcın... Tarsus off-road senlıklerının yapıldıgı pıste gıttık.. cogu aracın kaldıgı yerlerden rahatlıkla gecıyor.. tam bır canavar halıne geldı.. bu aralar yagıslar da basladı.. guzel camur olacak arazı.. o zaman bır de camur performansını gorecez bakalım.. tekrardan elıne saglık dursun usta
Ustacm tekrardan tesekkur ederız sana yardımcı oldugun bu aracı bu hale getırdıgın ıcın... Tarsus off-road senlıklerının yapıldıgı pıste gıttık.. cogu aracın kaldıgı yerlerden rahatlıkla gecıyor.. tam bır canavar halıne geldı.. bu aralar yagıslar da basladı.. guzel camur olacak arazı.. o zaman bır de camur performansını gorecez bakalım.. tekrardan elıne saglık dursun usta
Evet dogrudur.. arac amasyadan ıkıncı sahıbınden alındı.. Ilk sahıbı almanya da ıkamet eden bı emeklı imiş.. yazları tatıle geldıgınde bınıyomus sadece.. 2004 yılına kadar ılk sahıbınde kalmıs.. daha sora alan kısı de bı ınternet cafe ısletmecısı.. evden ıse ısten eve hayatı olan bırısı.. arazı şanzumanının ve alt takımın durumu gayet ıyıydı.. motor da saat gıbı calısıyodu.. bu sekılde almaya karar verdık.. dursun usta saolsun bu hale getırdı ;D
Evet dogrudur.. arac amasyadan ıkıncı sahıbınden alındı.. Ilk sahıbı almanya da ıkamet eden bı emeklı imiş.. yazları tatıle geldıgınde bınıyomus sadece.. 2004 yılına kadar ılk sahıbınde kalmıs.. daha sora alan kısı de bı ınternet cafe ısletmecısı.. evden ıse ısten eve hayatı olan bırısı.. arazı şanzumanının ve alt takımın durumu gayet ıyıydı.. motor da saat gıbı calısıyodu.. bu sekılde almaya karar verdık.. dursun usta saolsun bu hale getırdı ;D
doğrudur araç yakın arkadaşımındı hatta ilk satmaya karar verdiğinde beni aradı ancak ben otomatik düşündüğümden alamadım ama araba çok iyi durumda baskı balata sı yeni değişti . şuan üzerindeki lastikler o lastiklermi bilmiyorum ama ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti güle güle kullanın
dursun ustam eline sağlık çok güzel olmuş
cumartesi günü tanışma fırsatı yakalmıştım seninle
bu resimler buraya konmadan önce birlikte ben hayranlıkla birazda azım açık baktık
ustam ya ellerin dert görmesin . pas11 ,senin samuray, şimdide bu valla ellerin dert görmesin tekrar. inan imrendiriyorsun. satın alan arkadaş ta iyi seçim yapmış güle güle kullansın
uzerındekı lastıkler orjınal deıl.. 31" lık yenı falken lastıkler takıldı... ama orjınal lastıkler de fena deıl.. ozelıkle asfaltta cok ıyı yol tutusuna sahıp.. yazın onları kullanmayı planlıyoruz..