SUZUKİ JLX tavan siperliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 8 bir çeyrek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,155

8 bir çeyrek

Suzuki vitara 1.6 -3 kapı 16 valf japon testeresi
Yer
istanbul
Özel imalattır iki adet vida ile montaj imkanı vardır ışıklı yada ışıksız olarak takılabilr.

Test edilmiştir ( 130 km ) rüzgar sesi yada uğultu yoktur.

Kalıp rengi siyahtır,istediğiniz renge boyatabilirsiniz.

İrtibat: 0533 761 70 19 bayram.

Fiyat: 250 tl: Işıksız/ 300 tl ışıklı.

Her yöne kargo imkanı.

DSC01842.JPG

DSC01843.JPG

DSC01844.JPG

DSC01840.JPG

Etiketler

Ynt: SUZUKİ JLX tavan siperliği

Selam, tavan delinmiyor sadece yan oluk kenarından iki adet saç vidası ile monte edilebiliyor tavanda çift taraflı bant veya istenirse silikon ile yapıştırılabilinir.

Ürün çift taraflı imal ediliyor yani ikiayrı parça birleşip tek parça oluyor dolayısı ile malzeme işçilik ve kar marjı çok komik ucuz bile ;) ;)

Bayram Abi benim 2004 e göre yapmadınız mı bunlardan?? Bir ara İsmail var diyordu ama, o da bir var bir yok...

8 bir çeyrek' Alıntı:
Ürün çift taraflı imal ediliyor yani ikiayrı parça birleşip tek parça oluyor dolayısı ile malzeme işçilik ve kar marjı çok komik ucuz bile ;) ;)
Size göre ucuz olabilir ama piyasaya göre oldukça pahalı arkadaşımın aracına ışıklı spoyler aldık 100Tl'ye 300tl uçuk bir rakam...

Selam Bayram Abi,

yapanın ve burada kullanıma sunanın eline sağlık..çok güzel bir aksesuar..Sadece bu sperlik için Vitara alasım geldi..

Ayrıca Ustaya iletmeni rica edeceğim,

polyester kokusunun kahrını çekmek bile 300'den fazla eder.

sağlıcakla kal.

Hikmet kardeşim,selam ben fiberci değilim cherokee aracım varken siperlik için 1500 tl kalıp parası istediler bende 10 adet yaptırıp herkes faydalansın istedim daha bir tane bile satmadan hediye olarak verdiğim insanlar kalıp çıkarıp bana rakip oldular şu anda suzukim var ve böyle bir şeyi ortaya çıkardım ustaya yine bir sürü kalıp parası vererek, sadece bir adet bursaya yolladım ben işin ticari yönüne değil camia faydalansın istiyorum bu ürün başka bir araç spoilerinden bozularak ve bayağı bir mesai harcanarak ortaya çıktı,ve sıkı dur o ürünün fiyatı 450 tl,dir selamlar. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri