Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 493
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 215,389
Ynt: Suzuki Marka Off-Road Araç Fotoğrafları

Teşekkürler Hakan Bey.
Kısmetse Düzcede görüşeceğiz....

Etiketler

İnşallah, ben belki motorsikletle gelebilirim (bir ihtimal), Suzuki ile gelmek niyetindeytim. Sonuç olarak orada mutlaka görüşürüz..

Hakan bey merhaba,
Festivalde gözlerim sizi aradı.
Motorsiklet dediniz ama sanırım araçla geldiniz.
Tanışamadık kısmetse başka bir zaman...

Merhabalar, haklısınız koşuşturmakdan bir çok arkadaşı göremedim. Aralarda beni bulan birçok Suzukici ve forumdan aradaşla sohbet ettik ama dediğim gibi görevliydim ve çok koşuşturduk, arada 2 adet Offroad gezisi sıkıştırınca.. denk gelemedik..

Evrim tam olarak tamamlanmasada kendi çapında iş yaparcaktır..

başka sitelerden alınmış olan başkalarına ait fotoğraflar değil de, sizlerin yapmış olduğunuz modifikasyonlar beni benden aldı kendi aracıma yapılmış kadar sevindim (kendi aracım yok henüz )

hepinizin emeklerine sağlık, keyifli sürüşler dilerim

Teşekkür ederim. İnşallah sizinde bir Suzukiniz olur onuda modifiye ederiz.

Hepinize merhaba arkadaşlar. Araçların hepsi süper olmuş. Ali Bey özellikle ben sizin siyah pantere bayıldım.
Ortalama kaçe maloldugunu ve ne kadar sürdüğünü söyleyebilirmisiniz acaba ?
Ve şu yeni kasa vitaralar için lift kit varmı piyasada yada sorumu söyle sorayım , yeni kasa vitarayı canavar haline getirebilirmiyiz??

Saygılar.

hakan abi şnorkelden bahsettin bizi heyecanlandırdın..... şnorkel yapmaktan vazmıgeçtin??

Valla öyle duruyor biraz maliyet olayı var kalıpcı vs. filan, min 8-10 adet yapılmalıki maliyet süşsün....bende bıraktım bir kenara, esasında lazım.

hakan ben varım şnorkel işinde, sen iki levent üç , derkan dört, e bir kaç kişi daha dedikmi başlayabiliriz bu şnorkel işine üstelik o bulduğumuz kalıp çok kaliteli ve temiz bir kalıp. Değerlendirelim bunu. "haftaya başlayalım" bu işe ( ben bu yazıyı geçen sene de yazdığımda haftaya başlıyorduk sanki onu hatırladım) ;D

Aracımı sizlerin verdiği bilgilerle off-roada hazırlıyorum, listemde şnorkel son sıralardaydı. Eğer yapacak olursanız benide listeye ekleyin, bende isterim. ;D

hakancğım şu şnorkel ve ayna mahruti işini de çözdükmü evrim tamamlanmştır...

Çağlar abi ben bi ara ebay den suzuki için snorkellere baktım baya bi hesaplıydı bi göz at derim gerçi ben bakalıda baya bi zaman oldu.

bende netten bulduğum samurai fatoraflarını koyuyum dedim ezici bir vitara üstünlüğüne karşı[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]