Ynt: Suzuki Samurai Motor Modifiyesi
yukardaki yazınında yarım yamalak cevrimidi şöyle zaten adamlar suzuki gxar karbiratörleri kulanmışlar motosikletlerde olan aynen düşündügüm gibi
Sen, @'e ancak alışık bir SamuraiGuy GSXR Mikuni
Wildbore Sidedraft sistemini bakıyorsun, bu eşyanın, yeni hal gibi içeride olduğusun.
Ben, "Yeni" -> www. Samuraiguy. Com çünkü ben o zamana kadar, benim, benim yaşlı Hitachi karbüratörümden dolayı bütün olduğunu düşündüğüm az güç sağlanan olduğu gibi motoru hissediyordum, ama benim, benim, uçurulan bir motorum olduğu benim, bir sıkıştırma testini yaptığım ve fark ettiğim bu eşyayı yerleştirdiğim zaman, benim silindirlerimin birinin, 0 sıkıştırması vardı, ve benim, başı aldığım zaman, bloğun, cidden zarar verilen olduğu, ve asla o motoru ayarlaması için zamanı bulmadığıdır, bundan dolayı ben, bu motoru değiştirmek için birikimi kaldırmaya ihtiyaç duyacağım. Vasıta asla, yerleştirilen bu canavarlarla caddeler veya izlere vurmaz, az saniyenin dışında motor, bunla bebekleri koştu, o, gerçek hızlı hızlandırdı, hayli, şaşırtıyordu. Ama ben maalesef, motoru ayarlaması için paraya ihtiyaç duyarım. Benim kayıp, senin kazancındır. Carburatorun dışında, benim hem de, Mikuni meydanı carbsını bunlarla (Bir Suzuki Katana'dan) kullanması için bir Suzuki motosiklet hava kutusunu kapsayacak olduğumu donat. Bu hava temizlikçi kutusu, olabilir, senin Suzuki kamyonunda koninin yerine kullanılmak için kolayca değiştirilen, K'e şekil verdi & N tarz havası, süzer, ben, airboxun, kötü roading için daha emin olduğuna inanırım, çünkü tozunu alırım, ve çamur kolayca, o koni filtrelerini doldurabilir, ve kutuyla sen hem de, bir safari şnorkelini yerleştirebilirsin. Bu eşya, herhangi bir 8 valfa G16 veya G13 Suzuki motorunu uyacak, samuray, yardımcı, izleyici, Sunrunner, vb... Sadece bir 1.3L veya 1.6L-8 valf Zook motor motoru olduğuna emin ol. Kapsa: K'in& N-tarz havasının, giriş borusunu süzdüğü Sidedraft Mikuni karbüratörleri, termostat yakıt basınç regülatör kısma valfı kablo serinletme çorap çorap mengeneleri, Mikuni Carbs'ı bunlarla kullanması için ayrıntılı talimatlar Suzuki motosikleti airboxunu bastı, ben, senin, yeni bir giriş boru contasına ihtiyaç duyacak olduğun bu airbox için K& N filtresini kapsayacağım, herhangi bir parçada müsait, depolayacağım (Wwwde $ 1.20. Rockauto. Com parça 0374637). Jeremy'den Kasım'da bu tam eşyayı satın aldım