memlekette kuruşla artık benzin bile alamıyorsunuz fakat şunuda söylemeden gecemiycem bence onbindolara bir atv alınacagına canavar gibi gırtlagına kadar dolu bir samurayi yapmak daha eylendirici ve tatminkar olur kanısındayım ederide atv ler kadar bile degil
Ynt: 3 Kuruşluk Araba Alacağına Ver 5 Lira Al Bir Samurai
İsmail kardeşim kulanım amacına bağlı sen genç olduğun için öyle düşünüyorsun adamın 5 kişilik ailesi olursa sürekli şehir içinde ise suzikiyi yarı fiyatınada versen beğenmez, işine yaramaz.
Araç tercihlerinde önceliği kullanım amacı oluşturur, sonra maddiyat sonrada zevk
Mete Bey size sonuna kadar katılıyorum ,bende üç kapı vardı tek araç olduğu için 5Kapı vitaraya döndüm çok memnunum Ailemle beraber Şehirde ,arkadşlarla beraber Doğada .Araca yaptığınız hertürlü masrafa değiyor Samurai de çok iyi bir araç ama tek araç ise birde kalabalık bir ailen var ise sorun yaşanıyor.
üç kuruşluk beş kuruşluk arac diye bir kıstas yok bencede itiyaca ve şart lara göre arac var yokluk zamanımda insanların hurdaya bedava verecegi bir aracı 3 sene depedepe kulandım ve beni her yere ayliemle taşıdı o arac benim için o dönemlerde ferariden bile kıymetliydi samurayı bir arazi aracı metin beyin degindigi gibi insanı aylesiyle şehirde taşıması cok sıkıntılı olur
ama aıle ıle olmıcagın ıcn sorun yok kkı sadce manitanlla beraber olucann wercen 3bın tl sahhın hurdaya werıcen bırazdahaa fazla wer ama ıyı olsun dımee:::...
İsmail kardeşim öncelikle foruma hoş geldiniz.
Forum kurallarını bir gözden geçirin derim. Daha düzgün cümle kurun lütfen.
Yukarıdaki mesajlara bir bakın, sizin gibi MSN usulü yazan var mı ? Yazmayı yeni sökmüş tarzda yazmayın lütfen !