yaşar ergün hoca bu aracı yıllarca kuıllandı en son pert oldu. Bu arada araçlar 4x4 vitara sanzumanına sahip diye biliyorum.tenten' Alıntı:yaşar hoca derken ? forumda yeni olduğum için pek kimseyi tanımıyorum.....
aracı pek bilen yok galiba...
sanırım artık kullanarak öğrenicez...
ben bu araçtan 4 nisan da aldım... siz de durum nedir ??tenten' Alıntı:yaşar hoca derken ? forumda yeni olduğum için pek kimseyi tanımıyorum.....
yanlış hatırlıyormuşum. Yasar Ergün x-90 kullanıyordu.tenten' Alıntı:yaşar hoca derken ? forumda yeni olduğum için pek kimseyi tanımıyorum.....
zirvelerin sesi' Alıntı:ben bu araçtan 4 nisan da aldım... siz de durum nedir ??
LPG düşünmüyorsunuz sanırım.. bende kullandıkça sevmeye başladım...tenten' Alıntı:bende martta aldım...henüz çok fazla kullanamadım ama benim araç zaten ikinci el...şimdilik (kullandığım kadarı ile) memnunum... biraz yüksek ve gerekirse bozuk yollarda da gidebilecek bir araç istiyordum biraz da japon olmasına güvenerek sx4'ü tercih ettim (tabi görünüşüde çok hoşuma gitti)...yakıt tüketimi otobanda 5,6-lt civarında oldu. şehir içinde ise 6,4-lt gördüm...