Suzuki Vitara 1.6 - 2.0 V6 - 2.5 V6 Hangisi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan camadan01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,284

camadan01

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Aklım takıldı 1.6 2.0 v6 2.5 v6 bunların mukayesesi yapılmamış kalabalık bi gurubun içine bi taş atıyormuşum gibi hissettim kendimi ama benim aklım 2.0 V6 larda kaldı. bunun diğerleri ile farkları artıları eksileri nelerdir?

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara 1.6 - 2.0 V6 - 2.5 V6 Hangisi ?..

1.6 ile 2.0 kıyaslaması burada:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28324.0

2.5 hakkında da:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12663.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32913.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11685.0

Benim bildiğim, parçası en çok bulunan 1.6. En yakışıklısı da 2.5 :smiley: (şahsi fikrim)

Rica ederim :smiley: Eğer gözüme hitap etseydi hiç düşünmeden 1.600 cc 5 kapı Vitara alırdım ;)

PrometheusTR' Alıntı:
Rica ederim :smiley: Eğer gözüme hitap etseydi hiç düşünmeden 1.600 cc 5 kapı Vitara alırdım ;)
sanırım aynı durum bende de mevcut. bi türlü karar veremiyorum. sitedeki arkadaşlar gibi offroad değilde çayır çimen gezileri niyetim. ne alacağıma bi türlü karar veremiyorum.

1.6 ile 2.0 arasında ben 1.6 yı seçerdim. Ama işin içine 2.5 girince değişiyor durum :smiley: Modifiye edecekseniz eğer 1.6 daha yatkın gibi görünüyor modifiyeye. 2.5 daha narin görünüyor, çok hırpalanacak gibi değil :smiley:

Ben size 2000 v6 tavsiye ederim modifiyeye en yatkın suzuki her istediğinizi yapabilirsiniz 1996 suzuki yükseltme modifikasyonu başlıklı konuya bakabilşirsiniz orda benim aracımı göreceksiniz saygılar

Ben de size alakasız gibi görünüp te alakalı bir örnek veriyim benim begendigim bir aracı örnek göstereyim jeep xj bu arac 1500 kilo 190 beygir dir 4.0 motor azıcık büyük tabi ,,benim bildigim kilosuna göre en güçlü arac , vitaraların 1.6 2.0 v6 2.5 v6 içinde kilosuna göre en güçlü olanı nı tercih edin derim .,ekonomi derseniz bu hesapları yapmanıza gerek yok cevap 1.6 dır.
arazide hafif olmak ve güçlü olmak önemlidir. aradıgınız konfor ise 2.5 v6 uygundur.
3 aracta her türlü modifiye olur 3 ü nün de yürüyen aksamı farklıdır ,+ ve - leri sormuşsunuz sanırım verebildim. ;)

oguz1134 , suzuki 96 , PrometheusTR tek tek teşekkür ederim.

ilk seçenek sanırım 2.0 V6 olacak sebep otomatik ve 5 kapı olması (eşimde yullanacağı için) ha ne gerekvar yakıtları birbirine yakın al 2,5 V6 derseniz tabiki ozaman direk o tarafa doğru bakmaya başlicam. benim amacım off road şeklinde kullanmak değil çayır çimen gezilerine katılmak. uygun lastik ile hem asfalt hem toprak gitmesi. keşfetmek ile ilgili bir merakımız var bizim ailenin.

kendi kullandığım araç olarak 2.0 v6 derim
son derece memnunum 21 kuruş yakıyor lpg ile uzun yolda klima açık ve en az 2 kişi ve arkada 2 köpeğimle
yokuş yukarı rampada vıtes kucultmek ıstemıyor 160 180 gerekırse gazlayın gitmem demez
o motor sesi v8 i aratmıyor neredeyse
parca problemi yok yeterki ıyı bır servıse abone olun
modifiye dersenız 1.6 jlx ler gibi sorunsuz...
tek sorun otomatıklerin çok daha fazla yaktığı dıye duydum 35 yasındayım ehlıyetimi aldığımdan beri hep duz vıtes arabam oldu sadece 1 kez ısuzu dmax 3.0 a bindim 4 ay oda duz vıtes yoktu mecburen aldım 4 ayda bana yetti şahsi dusuncem ben vıtesle cebelleşmeliyim oynamalıyımki araç surduğumu hissedebileyim....
madem off road dusunmuyorsunuz normal yada bir a/t lastikle sorunsuz çayır çimen dolasabılırsınız...

Cem bey ben aracımı ailemden gelen baskı yüzünden satmak durumundayım eğer 2000 v6 almaya karar veriseniz konuşabiliriz hem araç yapılı durumda artı masraf yapmanızada gerek yok yapılmış vaziyette size teslim ederim size numaramı veriyorum ararsanız anlaşacamızı düşünüyorum saygılar 0542 451 08 57 özkan çetin

Arkadaşlar merhaba,
Yeni başlık açmamak için buraya yazdım...

1999 model kazasız, orjinal, düşük km'de 5 kapı 1.6 jlx vitara için
maksimum ve minimum fiyat nedir sizce? Aağır araziye pek girmemiş en çok stabilize yol.
Sahibi 18.ooo lira istemiş abartımı sizce, yoksa edermi?

paran varsa 2.5den şaşma derim hatta ben benimkini satabilirm sana otomatik istiyorsan :D

hazanfer' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,
Yeni başlık açmamak için buraya yazdım...

1999 model kazasız, orjinal, düşük km'de 5 kapı 1.6 jlx vitara için
maksimum ve minimum fiyat nedir sizce? Aağır araziye pek girmemiş en çok stabilize yol.
Sahibi 18.ooo lira istemiş abartımı sizce, yoksa edermi?
2 ay önce aracımı 14.000 e bıraktım. piyasası o gün için 15.000 civarıydı, temiz bir araç bulduğum için düşük tuttum rakamı.
sattığım araç 98 model otomatik 1.6 wagon, 120 bindeydi..
18 fahiş fiyat. bu arabalar max 16bin civarıdır diye düşünüyorum. şimdiden hayırlı olsun.

2.5 motor hem vergi hem yakıt olarak beni üzer malesef...

1998 model 14bin lira'ya iyiymiş ama kaçmış bakıyorum 16500'den aşagı isteyen yok bir tane var kapalı garaj 90bin km de ama 19000 lira demiş sahibi çok yaaa kısmet artık eder dediğim bir araç çıkarsa bakacağız artık.

Modifiye, yedek parça, yaygın servis... düşünüldüğünde bence "ne kadar yaygın, o kadar iyi"

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR