Suzuki Vitara 1.6 JLX Hakkında Yardımcı Olurmusunuz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caneroz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,957
Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX Hakkında Yardımcı Olurmusunuz ?

selamlar arkadaşlar bende 2000-2001 jlx 5 kapı arıyorum ama bir yandanda arkadaşlarım satamazsın diye yani alımı satımı çok zor diye korkutuyorlar bu rabanın alımı satımı zormu.

caz06' Alıntı:
selamlar arkadaşlar bende 2000-2001 jlx 5 kapı arıyorum ama bir yandanda arkadaşlarım satamazsın diye yani alımı satımı çok zor diye korkutuyorlar bu rabanın alımı satımı zormu.
sitemizde bile her gun bir suzıkı alınıp satılıyor sah bindeni soylemiyorum ble onemlı olan alınıp satılabilicek bir vitara bulmak o kadar........ :D

hocam şu an meganım var ama biliyorum megan gibi olmaz bunun alımı satımı ben ankaradayım burda pek jlx yok yada nadir oyüzden elimizde patlarmı diye korkuyorum

uzman06' Alıntı:
Selamlar cevabınız için Tşk ederim.1998 model 1.6 JLX 3 kapı suzuki kullanan arkadaşlar termostat hakkında herhangi bir bilginiz varmı bu arabalarda termostat sorunu sık sık yaşanıyormu acaba ? Ankarada orjinal vede çıkama parçalarını nereden temin edebilirim bilenlerin yardımlarını rica ediyorom herkeze kazasız günler diliyorum yeni yılda herşey gönlünüzce olsun
Ankarada Sena otomotiv Ahmet usta 05352126288

Herkese selam.
Aşağıda link ini verdiğim araç benimdir ve satılıktır.
Şu anki durumu ise resimlerde gözüken dal çiziklerinden dolayı tavan hariç komple boyanmış ve pasta cila yapılmıştır.
Çok usta ellerde yapılan bu işlemden sonra yeni resimlerini de yükleyecem.
Aracı bu haliyle değil raziye çıkarmak inanın asfaltta kullanmaya kıyamam.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55560.msg655107#msg655107

Slm 2000 model suzuki vitara jlx için en uygun baskı balata öneri lerini zi bekliyorum yardımcı olur iseniz sevinirim

herkese merhaba ben de jlx5 kapı düşünüyorum acaba manuel lpg de yakıtı ne kadar kulananlar bilgi verebilr mi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR