SUZUKI VITARA % 100 DİFERANSİYEL KİLİTİ DIFF-LOCK

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UltraStore Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,969

UltraStore

SUZUKI VITARA JLX
Yer
ANTALYA
Web
www.ultrastore.us
4XFOUR ART % 100 ARKA DİFERANSİYEL KİLİTİ
[/size]SUZUKI VITARA - GRAND VITARA - JIMNY - SAMURAI İÇİN

VİTARAM İÇİN ALDIĞIM KİLİTİ ARAZİYE FAZLA ÇIKMAYACAĞIM İÇİN TAKTIRMADAN SATMAYA KARAR VERDİM SIFIR KADAR TEMİZDİR, ÇELİK OLDUĞU İÇİN KESİNLİKLE HİÇBİR SORUNU VE ARIZASI YOKTUR.

SUZUKI VITARA UYUMLU 15" M/T VEYA A/T LASTİK, SEPET vb. OFF ROAD MALZEMELERİ İLE TAKAS OLUR.

Etiketler
Ynt: SUZUKI VITARA % 100 DİFERANSİYEL KİLİTİ DIFF-LOCK

sıfırı kadar temiz derken? sıfır değilmi zaten?

vitara'sini satan bir arkadaştan aldım (ben hiç taktirmadim) aldığım kisi aracını satarken tüm offroad malzemelerini sökturmüş, kısaca yürüyen araçtan çıkma ama ilanda da yazdığım gibi çok temiz ve ikinci elsonuçta kırılacak dökülecek bir malzeme değil, fiyat 575 ama pazarlık payım var asıl amac
ım lastik almak.., benim faZla isime yaramayacagina kanaat getirdiğim için satiyorum

cenkcc' Alıntı:
Bayram abi 575 tl en alt satırdaki linkte yazılı
Cenk,cim teşekkürler yazı renkli olduğu için farketmedim. ;)
Fakat fiyatta biraz yüksek gibi geldi / hayırlı satışlar.

Hikmet bey 350 tl ye olurmu acaba
şayet tamam derseniz görüşelim

8 bir çeyrek' Alıntı:
Cenk,cim teşekkürler yazı renkli olduğu için farketmedim. ;)
Fakat fiyatta biraz yüksek gibi geldi / hayırlı satışlar.

Eyvallah Bayram abicim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

SON KONULAR