Suzuki Vitara; 1600 ile 2000 Motor Arasındaki Farklar?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yenerh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,673

yenerh

benim meskenim dağlardır
Yer
trabzon
herkese selam ben suzki vitara alacağım otomatik 1600 düşünüyordum fakat temiz 2000 motr buldum otomatık yakıttan kaçıyorum aralarındaki farklar nelerdir beni bilgilendirirseniz sevinirim hankisi daha çok tutulur sizin tavsiyeleriniziz bekliyorum...

Etiketler

Ynt: Suzuki Vitara; 1600 ile 2000 Motor Arasındaki Farklar?

bende 2000 motor otomatik var yakıt önemli ise otomatik ve büyük motordan kaçının km de 520 yakıyor benzini

Benzinde KM 'de 520 kuruş ciddi bir rakam.. LPG de0.60 çarpan ile 310 kuruş civarına geliyor..

Zaten bir başka V6 kullanıcısı olarak Ahmet Bey :

arwin' Alıntı:
Selamlar
Aracımı ( 1995 V6) yaklaşık bir senedir lpg ( tartarini sıralı) ile kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.Güncel olan fiatlar ile ( 1 lt lpg 2.01 tl) şehir içi 0.30- 0.33 tl tüketim yapıyor.

ben genelde şehir içinde kullanıyorum ilk başta bana çok mantıklı gelmedi bu rakam ama bir kaç kez üst üste ölçüm yaptım malesef sonuç bu gerçi bu araçlar için normal diyorlar tabi tartışılır saygılarımla

selamlar yener bey forumu açmış fakat neticeden haber vermemişsiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler