Suzuki Vitara 93 Model 1600cc 16 Valf; Beyin ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan madfat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,781

madfat

Yeni Üye
93 model 1600 16 subap suzuki vitara 2 hafta önce buji yuvasının dişleri aşındığı için silindir kapağı değiştirildi ancak sökülürken mi yoksa toplanırken mi bilmiyorum, beyine kısa devre yaptırmışlar ve tamir edilebilecek durumda olmadığını söylüyorlar.beyin bulamıyoruz bana yardımcı olabilecek kimse varsa şimdiden teşekkür ediyorum,bir de bu beynin fiyat aralığı nedir bilgisi olan varsa yazsın lütfen..

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara 93 Model 1600cc 16 Valf; Beyin ?..

Ve şunu da bildirmek istiyorum ben pazar olması nedeniyle kendi ustama götüremedim başka bir usta ilgilendi arabamla,bir tek buji nedeniyle silindir kapağı değişmek zorunda kaldı(çıkma 850 tl) şimdide beyin değişecek (bulabilirsem tabii) aman siz siz olun başka araçları çok iyi bilen hatta yeni model otomobillerin motorunu bile yenileyebilen toplayabilen bir usta olsa bile suzuki 'nin ehli olmayan hiçbir ustaya aracınızı teslim etmeyin ben yandım siz de yanmayın sayın arkadaşlar..

beyin tamircisi istanbulda cok ve her yerde var bildigim kadarı ile aracıda dükkanına istiyor cogu ,,isim olarak verebilecegim maslak form elktr. İbrahim usta var ,halkalıda ,bostancıda ve bilmedigim bir cok isim var ,yapılan hata biliniyormu aracta aynı arıza varmı yanlış baglantı gibi mesela ,,yeni buldugunuz beyin takınca çalışacakmı yoksa takar takmaz yanacakmı..inşallah calışır yoksa maddi manevi oldukca külfetli bir durum ortaya cıkar.
İstanbul Atatürk oto sanayi var ikitellide orayı gezin tek tek vitara calışan en az 10 yer bulursunuz garanti veren hatta bir aracta deneme sansı olan birinden calıştırıp teslim alırsanız daha az başınız agrır ,birde en insaflısını yakalama meselesi var oda sizin yeteneginize kalmış kolay gelsin vede gecmiş olsun derim.

bilgi olsun amacı ile bir not düseyim : misal hurdacılar beyinin cıkmasına 1000 tl der ise tamir yapanlar yarısına 500 gibi cekerler ,tamir edenlerin fiyatıda düşük degildir bilginiz olsun .

Arazi araçları mekanik - kaporta - aksesuar çıkma ve yeni parçaları teknik yardım ve destek hizmeti.
İkitelli O. S. B. Bağcılar Güngören San. Sit. 15 Blok No 20 İkitelli İSTANBUL
Tel 0 212 549 63 40 - 41 Gsm 0 532 475 68 56
www.jeepci.com & www.eksperoto.com
info@jeepci.com & skara@eksperoto.com info@eksperoto.comwww.jeep.com
Serkanın ilgileneceğine eminim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler