suzuki vitara bagaj arıyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asem spor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,048

Etiketler
Ynt: suzuki vitara bagaj arıyorum...

Orjinalini bulmak oldukça zor, ve fiyatıda yüksek.

Amacınız sadece aksessuar olarak kullanmak ise birşey diyemem, ama port bagaj yada tavan sepeti takacaksanız aksessuarcılarda çok güzel bizim araçlara uygun ayaklar var. Hatta tavan sepetini direkt araca uygun yapıp ayak olayını kolayca halledebilirsiniz.

Elinizde örnek resim varsa yada ulaşabileceğim internet sitesi varsa bakmak istiyrm. tsk ederim

Ben hatayda bulamadım çok zayıf çubuklar var var sıkıştırma aparatı uyumlu değildi...

Bagaj konusunda sağlam olması kunusunda dikkatliyim.. önceki aracım lada nivaydı....sörf malzemelrimi taşırken sepetle beraber uçtu ..neyse arakadan bir araç veya bir insan geçmememsi çok büyük bir felaketi önledi bu yüzden çok sağlam olması konusunda titizim..

sizin araçlarda tavanda yağmur oluğu mevcutmu acaba?

Aşağıdaki linkte Ahmet Beyin yaptığı sistem var.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44056.20

Sepet ayakları doğrudan zemine oturuyor, kapıya uzanan kulaklarda sıkı tutuyor. Ben bu sepeti aldım.

BEnzer bir yapıyı Ankara da yurttel isimli bir firmada yapıyor. Ayak +bar başına 150 tl gibi bir rakam istiyor. ama oldukça sağlam işinizi görür diye düşünüyorum.

Sitede bi arkadaş (erenatac) arakdaşımız yuttel den aldı oldukça memmun. Hatta onda bir de 5 kapı için orjinal bagaj var fakat sizin araca uymaz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43503.20
siyah suzukinin üstündeki sistem.

yağmur oluğu dediğim şöyle resimdeki gibimi?? bu benim bagaj bana küçük geliyorda uyarmı diye dedim..

çağlar' Alıntı:
yağmur oluğu dediğim şöyle resimdeki gibimi?? bu benim bagaj bana küçük geliyorda uyarmı diye dedim..

yok abi o şekilde bizimkilere tam olmuyor, oluklar daha geniş, ve hemen kenardan sıkıştıramıyorsun, kapıya kadar uzatma parça atıyorsun, sıkıştırmayı kapının ordan yapabiliyorsun. Eren'in araçtakiler verdiğim ikinci linkteki resimlerde var. Bayada sağlam al arabayı ordan kaldır resmen.

Vitara'daki yağmur olukları şöyle.
[attachment=1]

Arkadaşlar merhaba;
öncelikle açıklamalar için teşekkürler.
aksesuvarcılardan aldığımız hazır tavan ayaklarının üstüne ben kendim verilen çizimlerden yola çıkarak üst kısmını özel imal ettirmek istiyorum.
Ancak hazır alınan ayaklar üste konulacak olan sepeti kaldıracak kadar sağlam oluyor mu.
Hazır sepet ayakları alan arkadaşlar var mı bunların sağlamlığı nasıl ?
Bilgi veren olur ise sevinirim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44373.msg484012#msg484012
Linkteki bağlantıları kendim yaptım, kullanıyorum kullananlar da var şimdiye kadar sıkıntılı bir durumla karşılaşmadık.
Aldığınız yada alacağınız ayakların resmini yüklerseniz daha rahat yorum yapılabilir.