Buda İspanyada üretim yapan Santana Motor firmasının broşürü..
1998 Yılından sonra Japonya Vitara JLX üretimini İspanyaya devretti. Santana Motors Co. ise sanırım patent ile ikinci bir marka olarak piyasaya sürüyor.
8. sayfadaki soldaki resimde adam mı çok uzun boylu yoksa vitara oralarda öyle ufak tefek mi satılıyor ? .. Hayır ben benim arabanın yanında durduğumda arabayla aynı boydayız da ondan
kim nederse desin bu vitarayı tasarlayandan üretenden allah razı olsun suzişini bol etsin bize böyle gerçekten kendine aşık eden bir araç ürettiği için..... AMİN
Ben de aynen fikirlerinize katılıyorum...Gerçekten hele hele benim gibi bir memur için bulunmaz bir nimet diye düşünüyorum.Hem ucuz hem motor küçük hem de otomobil gibi kibar ve aynı zamanda işin düşünce de bir kedi kesiliyor.
gercekten iyiki bu kadar guzel guclu ve ekonomik bir arac uretmişler...
1600motor bir otomobille neredeyse aynı hatta dahada az
benim kendi aracımla alakalı uzuldugum tek sey
3kapı olması ve bir bagaja sahip olmamam...
benim suzuki de 3 kapı aynı sıkıntılar bende de var. fakat 5 kapının görüntüsüne göre hiç vazgeçmeyeceğim bir araçç. her türlü modifiyeyi çok güzel kaldurıyor.
benim dikkatimi ceken sonlardakı resimlerin birrinde orjınal boynuz tampona vinç mi uyglamışlar bunu biz yapsak verimli olurmu. ??? hakan ve çağlar ustalarım ve siz suzucular cevpları bekliyorum.
İşi bilen bu konuda montaj tecrübesi ve arazi şartlarında vinçleme yapmış, nerelere nasıl yük bineceğini bilen her usta, orjinal de olsa üzerinde en az tadilatla orjinal tampona verimli biçimde montaj yapabilir. Dediğim gibi yeterki biraz off road bilsin tecrübeli olsun yeter.