Suzuki Vitara Far Kaşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yagiz48 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,585

yagiz48

Yeni Üye
SUZUKİ VİTARA aracıma audilerde var olan led far kaşı yapmak istiyorum ama uygun malzemeyi bir türlü bulamadım.Bu konuda çalışma yapan bilgisi olan arkadaş varsa paylaşımlarını bekliyorum.Saygılar.

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara Far Kaşı

Zevk meselesi tabi ama gereksiz bence, en kolay siyah kablo bantından kendiniz yapıştırın ben daha önce tofaşıma yapmıştım, yada fibercide özel yapılcak veya tofaşınkini alın uydurun far simetrisi aşşa yukarı aynı.

merhaba aradıgın letleri elekturonikcilerde bula bilirsin bende aynı işlemi kendi vitarama düşünüyorum ama aradıgım rengi bulamadım
umarım yakışır

ewet bulabılırsın elektıronıkcıler hatta kendınde yapabılırsın cok kolay zor bı şey yok
ama satıyorlarda ıstersen metresı 20 tl den satıyorlar

sellçuk' Alıntı:
Zevk meselesi tabi ama gereksiz bence, en kolay siyah kablo bantından kendiniz yapıştırın ben daha önce tofaşıma yapmıştım, yada fibercide özel yapılcak veya tofaşınkini alın uydurun far simetrisi aşşa yukarı aynı.

ben olayı farklı algılamışım pardon :smiley::smiley:

sizlere bir örnek buldum gezerken nette gözüme ilişti ,zevkler ve renkler kişiye göre degişiklik göşterirmiş öyle derler... ;) benim şahsi fikrim ben sonradan olmayım diye bas bas bagırıyor , ;D

http://www.sahibinden.com/tr İlan No: #14093856

oguz1134' Alıntı:
sizlere bir örnek buldum gezerken nette gözüme ilişti ,zevkler ve renkler kişiye göre degişiklik göşterirmiş öyle derler... ;) benim şahsi fikrim ben sonradan olmayım diye bas bas bagırıyor , ;D

oğuz bey % 100 hatta daha fazla katılıyorum size, hatta sonradanım diye bağırmanın ötesinde başka şeyler de diyor...şahsi fikrim, angel eye, led tech gibi bu sistemler orjinal farlarında güzel duruyor... ben 250 doç da bile led gördüm :smiley: olmaz bu kadarı da ama

oguz1134' Alıntı:

Oğuz Bey !
Tespitiniz çok yerinde, bu konuda size katılıyorum.

şimdiye kadar gördüğüm en komik vitara buydu :smiley: insanda palyaço neden komiktir? çünkü her tarafında başka boyalar farklı renkler alakasız şeyler olur.. bu araba da arabaların palyaçosu olmuş.. çingenelerin at arabalarına benziyor :smiley: plakayı öle kenara almak farlara garip ledler yapmak falan hiç gitmemiş.. modifiye dediğin böyle bağırmicak sade olcak sade...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

SON KONULAR

Geri