nazif abi senin başına gelen benimde başıma geldi ben sinopta yaşıyorum ve eşimin tedavisi için üç ayda bir ankaraya gitmek zorundayım bu seyahatlerimden birinde arcım ılgazda arıza yaptı ve çekici çağırmak zorunda kaldım aracı çekicinin sırtına yükledim ve otobüsle yoluma devam etmek zorunda kaldım ankaraya vardığımda gece saat 11,30 sıralarında çekici saşmaz sanayine indi ve ben doğru aracın yanına gittim ertesi gün aracı çekicilerin tanıdığı iyi bir ustaya gösterdik ve akşama kadar aracın arızasının ne olduğunu bulmaya çalıştık ama nafile daha sonra suzuki kanguruya giderek aracı bilgisayara bağlatalım dedik ama ordakiler makının servisde olmadığını söylediler bizde nerde olduğunu sorduk bize bahçelievlerde diğer dükkanda olduğunu söylediler doğru bahçelievlere aracı makınaya bağlamaya gittik velhasıl aracı makınaya bağladık ve gaz kelebek sensörlerinin hiçbirinin çalışmadığı raporunu verdi şaşmaza geri döndük ve hurdacılarda benim aracın gaz kelebek sensörünü aramaya başladık ama nafile bulamadık mecburan suzuki kanguruya gittik ve 1680tl vererek bide iyi bir kazık yiyerek parçayı aldık ve değiştirdik daha sonra usta eli değmişken bide bakım yaptırayım dedim bi güzelde usta bizi öptü diyecem o ki birdaha ankarada aracımı tamir ettirmem