Suzuki Vitara Porya Kilidi auto free wheel hub SATILIKTIR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan worldcomp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,822
Ynt: Suzuki Vitara Porya Kilidi auto free wheel hub SATILIKTIR.

Selamlar..
Konu biraz eski ama bisi sormak istiyorum.. vitaralarda porya kilitleri hep otomatik mi oluyor?
Benim eski Cj-7`imde manuel vardi. vitaralara manuel takmak mumkun mu? mumkunse fiyatlari nelerdir ve nereden bulabilirim...

Tesekkurler..

Etiketler

Ynt: Suzuki Vitara Porya Kilidi auto free wheel hub SATILIKTIR.

Serkan kardeşimizinde dediği gibi 2000 MODEL 1.6 JLX santana kasadan çıkmadır.

Bu arada fiyatı 700 tl ye çektim bilginize.

Ynt: Suzuki Vitara Porya Kilidi Auto Free Wheel Hub Satılıktır.

subaruforesteryedekparca' Alıntı:
suzuki vitara araçların çıkma yedek parçalarını- arazi kilitlerini lider otomotivde bulabilirsiniz.
http://çıkmayedekparça.com/Suzuki-Vitara-cikma-Porya-arazi-Kilidi-auto-free-wheel-hub

kendi elinizdeki hub ların resmini çekip siteye koysanız daha iyi olur
yayınlamış olduğunuz hublar benim hubların resmi:smiley:..reklam verdiğim siteden alıp yayınlamışssınız..emeğe saygı lütfen elinizde hub varsa eğer çekin resmini yayınlayın

Ynt: Suzuki Vitara Porya Kilidi Auto Free Wheel Hub Satılıktır.

buyur remzi usta bunlarda bizim hublar, uğraşmayalım dedik ama uğraştırdın bizi. sağolasın yinede hayırlı işler

20140322_115843[1].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR