acey Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 1 3 Tem 2014 #1 iyi günler.2006 model xl7 2.0 td buldum.kilometre 120 bin sizce bu araba nasıldır.kronik sorunları varmı.bakımları pahalımıdır.yedek parça sorunu varmı.bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
iyi günler.2006 model xl7 2.0 td buldum.kilometre 120 bin sizce bu araba nasıldır.kronik sorunları varmı.bakımları pahalımıdır.yedek parça sorunu varmı.bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
oguz1134 Zirve Mesajlar 1,573 Tepkime Puanı 63 Yer İSTANBUL/büyükcekmece 3 Tem 2014 #2 Ynt: Suzuki Xl7 Tdi Almak İstiyorum Tavsiye Edermisiniz. >>Yeni Üye Mesaj: 1 selamsız sabahsız mekana girmişin.. : peki napcaz şimdik sana 2 sayfa yazı yazıp anlatmamız mı lazım..? benim profilimi tıkla actıgım konuları oku..derim.. >>Yeni Üye'ler forumu arayıp tarayıp bi araştırsanız.. : aradıgınız yok ise soru sorsanız.. 8) didim..
Ynt: Suzuki Xl7 Tdi Almak İstiyorum Tavsiye Edermisiniz. >>Yeni Üye Mesaj: 1 selamsız sabahsız mekana girmişin.. : peki napcaz şimdik sana 2 sayfa yazı yazıp anlatmamız mı lazım..? benim profilimi tıkla actıgım konuları oku..derim.. >>Yeni Üye'ler forumu arayıp tarayıp bi araştırsanız.. : aradıgınız yok ise soru sorsanız.. 8) didim..
yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 7 Tem 2014 #3 Ynt: Suzuki Xl7 Tdi Almak İstiyorum Tavsiye Edermisiniz. Suzuki servisinde expertiz yaptırın. Kronik sorunlarla ilgili detay forumda var. İyi okumalar
Ynt: Suzuki Xl7 Tdi Almak İstiyorum Tavsiye Edermisiniz. Suzuki servisinde expertiz yaptırın. Kronik sorunlarla ilgili detay forumda var. İyi okumalar