Yaklaşık 6 aydır sitenizi takip etmekteyim.Yeni ve hevesli bir off road tutkunu olarak sitenize üye olup güzel paylaşımlarda bulunmak bana çok keyif verecektir.Bu kadar çok bilgi ve tecrübenin paylaşılması site sakinleri için gerçekten bulunmaz bir fırsat.Bende bu paylaşımlara ufak bir katkıda bulunmak ister yavaş yavaş hazırladığım mor menekşemin resimlerini sizinle zamanı geldikçe paylaşacağım.
Listeyle sürekli oynayanlar var mesela benim adım iki kere yazılmış ayrıca 100.araç ben iken 99,araç olarak gözüküyorum bu duruma yönetimden el atmasını rica ediyorum saygılar
Hakan hocam biliyosun 100. suzukici bendim biliyosun bunun bi önemi olmasada suzukiciler arasında ilk dalya yapma şansı bana nasip olduğu için önemsiyorum ayrıca birde 185,sırada benim tekrar adıom yazılı listede iki kere kaydım yapılmış ben düzeltmiiştim ama listeyle oynayan arkadaş yeniden kaydetmiş
Ben bir kez daha yazıyorum, veya düzeltecek birisi varsa ona da yazıyorum, 207. sırada idim şu an listede hiç bir bilgim yok görünmüyor! Tarık GÖRER SUZUKI G.VİTARA 2.0 (2004-İSTANBUL.... İlginize şimdiden teşekkür ederim.