KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese selamlar
Aracımda dönüşlerde balata sesi geliyor.Balatalarımı değiştireli 3500 km oldu.3500 kmde araziye hemen hemen hiç çıkmadım.Üstadlar bir yorum getirirse sevinirim.İkincisi sol arka amortisörüm yağ kaçırıyor.Beni Daha ne kadar idare eder?Aracımda get ile yükseltme var arazide bir problem yaratırmı arkada yük varken?Orjinal amortisör ortalama fiyat verebilecek arkadaş var mı acaba içimizde?Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Ynt: Suzuki'de Balata Sesi ve Arka Sol Amortisör ?..
Slm balatalarından ses gelmesi bence disklerinin bittiğine işaret çünkü bendede aynı sorun var ve ben sizden daha fazla balata değiştirdim çünkü biten diskler balataları daha çok aşındırıyo ve bu yüzden balatayla disk arasında oluşan boşluktan dolayı ses yapıyo amortisöre gelince bence hemen değiştirmnizi tavsiye ederim ihmale gelmez fiyat konusunda ise bi bir bilgim yok saygılar
suzuki 96' Alıntı:
Selam balatalarından ses gelmesi bence disklerinin bittiğine işaret çünkü bendede aynı sorun var ve ben sizden daha fazla balata değiştirdim çünkü biten diskler balataları daha çok aşındırıyo ve bu yüzden balatayla disk arasında oluşan boşluktan dolayı ses yapıyo amortisöre gelince bence hemen değiştirmnizi tavsiye ederim ihmale gelmez fiyat konusunda ise bi bir bilgim yok saygılar
yorumlarınız için teşekkürler.Ama en son 3500 km önce dediğim gibi balatalar değişirken disklerde kontrol edildi.Ustam bi sorun yok demişti o zaman için.Ama yinede kontrol edicem tekrar.Disklerinizi değiştirirseniz eğer buradan kaça mal olduğunu yazarsanız iyi olur tekrar teşekkürler.
Ben hala disklerimi değiştiremedim çünkü benim aracım 2000 v6 bu yüzden disklerini bulmakta zorlanıyorum bende en son çare olarak istanbuldaki parçacıma disklerin ölçülerini verdim ve özel olarak imal ettiriyorum ama daha gelmedi
suzuki 96' Alıntı:
Ben hala disklerimi değiştiremedim çünkü benim aracım 2000 v6 bu yüzden disklerini bulmakta zorlanıyorum bende en son çare olarak istanbuldaki parçacıma disklerin ölçülerini verdim ve özel olarak imal ettiriyorum ama daha gelmedi