Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlhami Bey Merhaba;
Kusura bakmayın şu aralar tavan yükseltme işi ile ilgili çok yoğun araştırma içinde olduğum için mesajınızı görmedim ama sağolsun Levent Abi bütün gerekli bilgileri vermiş
Aşağıda yer alan linkte uzun şasi bir T4 yer alıyor.Benim aracım da uzun şasi.Sizin kısa şasi istemenizin özel bir sebebi mi var?Sizin linkini verdiğiniz araç çift taraftan kayar kapı olduğu ve kısa şasi çok düşünmediğim için ben araştırdığım dönemde bana karavan için çok cazip gelmemişti.
Şehit Usta Merhaba;
Sizi de aramızda görmekten son derece memnun oldum.Nick ve isim aşağıdaki şekilde aynı mıdır?Değilse bilgi rica edicem güncelleyelim.Listemiz şuan bu şekildedir;
Bu ilanı hiç görmemiştim belkide T2 kategorisine yazıldığındandır.
İşin ilginç yanı her iki araçda aynı model T4 ve syncro olmasına rağmen arada 11.000 gibi muazzam bir farklılık var.
Kısa şasi tercihim şehir içerisindede rahatlıkla kullanabilme amaçlıdır. Vakt-i zamanında VW T4 2.5 kısa şasim olmuştu. O araçın içini Ankarada Ertex diye bir firmada yaptırmış uzuuuun bir karadeniz turu sonrası yollarımızı ayırmıştık.
merhaba arkadaşlar ben de T4 kullanıyorum yalnız benim aracım syncro değil. Bu araçların AXG motor kodlu 151 hp'lik versiyonları var, aranızda bu aracı kullanan var mı? Syncro'lar da var mı bilmiyorum ama normal t4'ler de axg kodlu motorlar var ve gidişleri çok iyi.