Syncrocular Kaç Kişiyiz??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BGRDRC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,544

Etiketler
Ynt: Syncrocular Kaç Kişiyiz??

İlhami Bey Merhaba;
Kusura bakmayın şu aralar tavan yükseltme işi ile ilgili çok yoğun araştırma içinde olduğum için mesajınızı görmedim ama sağolsun Levent Abi bütün gerekli bilgileri vermiş ;)
Aşağıda yer alan linkte uzun şasi bir T4 yer alıyor.Benim aracım da uzun şasi.Sizin kısa şasi istemenizin özel bir sebebi mi var?Sizin linkini verdiğiniz araç çift taraftan kayar kapı olduğu ve kısa şasi çok düşünmediğim için ben araştırdığım dönemde bana karavan için çok cazip gelmemişti.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-volkswagen-volswogen-tarsporter-2003-model-syncro-4x4-37229969/detay?

Şehit Usta Merhaba;
Sizi de aramızda görmekten son derece memnun oldum.Nick ve isim aşağıdaki şekilde aynı mıdır?Değilse bilgi rica edicem güncelleyelim.Listemiz şuan bu şekildedir;

1-Buğra Darıcı (BGRDRC) 100.Yıl/Ankara VW T4 Kombi L,Syncro (0533 391 40 81)
2-Levent GÜNGÖR (güngör) Üsküdar VW T4 Syncro
3-Olcay TUNA (olcaytuna) Ortaköy-İST VW Golf GT mkII 1991 Syncro
4- Şehit usta (Şehit usta) ?? VW T3 syncro 1988 model (beyaz)

Hadi bakalım yok mu başka syncrocu?? ;)

BGRDRC' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-volkswagen-volswogen-tarsporter-2003-model-syncro-4x4-37229969/detay?
Bu ilanı hiç görmemiştim belkide T2 kategorisine yazıldığındandır.
İşin ilginç yanı her iki araçda aynı model T4 ve syncro olmasına rağmen arada 11.000 :eek: gibi muazzam bir farklılık var.
Kısa şasi tercihim şehir içerisindede rahatlıkla kullanabilme amaçlıdır. Vakt-i zamanında VW T4 2.5 kısa şasim olmuştu. O araçın içini Ankarada Ertex diye bir firmada yaptırmış uzuuuun bir karadeniz turu sonrası yollarımızı ayırmıştık.

merhaba arkadaşlar ben de T4 kullanıyorum yalnız benim aracım syncro değil. Bu araçların AXG motor kodlu 151 hp'lik versiyonları var, aranızda bu aracı kullanan var mı? Syncro'lar da var mı bilmiyorum ama normal t4'ler de axg kodlu motorlar var ve gidişleri çok iyi.

Merhaba ben kadıköyden zekeriya 2003 compactline syncro m var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR