t-max vinç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grsl06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,865

grsl06

cj 5
tüm gezenbilir ailesine selam.

ürün t-max ın 2000 lbs lik vincidir 960 kg çekeri vardır. makara sistemi ile 2 tona kadar çıkarılabilir. samurai-jimny- lada niva ve üç kapı vitaralarda ve teknelerde kullanılabilir. almanyadan getirtmiştim.aracımı büyüttüğümden dolayı satıyorum.. hiç kullanılmamış. hatta denemek için bile takılmamıştır.kumandası haladı üstündedir. nıssan pathfınder'de kullanacağım. t-max yada power vinç,en az 8000 en fazla 12000 lbs lik vinçlerle farkı verilerek takaslanabilir. fotolarını en kısa zamanda yüklerim. fiyat olarak 350 tl istiyorum.0542 762 05 07 gürsel.

Etiketler
Ynt: t-max vinç

grsl06' Alıntı:
tüm gezenbilir ailesine selam.

ürün t-max ın 2000 lbs lik vincidir 960 kg çekeri vardır. makara sistemi ile 2 tona kadar çıkarılabilir. samurai-jimny- lada niva ve üç kapı vitaralarda ve teknelerde kullanılabilir. almanyadan getirtmiştim.aracımı büyüttüğümden dolayı satıyorum.. hiç kullanılmamış. hatta denemek için bile takılmamıştır.kumandası haladı üstündedir. nıssan pathfınder'de kullanacağım. t-max yada power vinç,en az 8000 en fazla 12000 lbs lik vinçlerle farkı verilerek takaslanabilir. fotolarını en kısa zamanda yüklerim. fiyat olarak 350 tl istiyorum.0542 762 05 07 gürsel.

sevgili olgun bey 8000 lbs lik adı warn diye bilinen ve üzerinde warn yazan vincin 675 tlik olanıda var 1300 tl olanıda var. bu ürünü alın yada almayın. deneyimlerime bilgilerime dayanaraktan söylüyorum bilginize.....

evet aynısı..... ama satış içinde satış oldu reklam oldu ne kadar doğru yaptınız bilemem. üstelik burada 907 kğ lik yazıyor satıcı 700 kg diyor bizim aldığımız firmada 960 diyor hangisi doğru bilemem. ama gördüğüm kadarıyla lada niva yı makara desteği ile çamurdan çıkarıyor.. bunu söyleyebilirim.

velhasılı güncel fiyatı 300 lira olarak değiştirelim ilgilenen arkadaşlara duyuralım..

24032012301.jpg

24032012302.jpg

24032012303.jpg

bekir bey aracınızın ağırlığını tam olarak bilmiyorum ama 1 ton civarıdır.. amma 900 gelir amma 1100 gelir. defransiyelleri oturtmadığınız sürece çıkarır. bassettiğim nivanın lastikleri yarım diş lassa ok idi. defransiyeller boştaydı ama lastikler boşa sayıyordu 10-12 m uzaklıktaki bir ağaca makara taktık gayet güzel bir şekilde çıkardı. ha şu da var çekim hızı yarıya düşüyor. o mesafeyi ortalama 3-4 dk da bilemedin 5 dk da çekiyor..vinç ısınıyormu diye sorarasanız evet ama el deymeyecek kadar değil sadece ılıktan biraz fazla. zaten bende o çamurda nivayı çıkarınca getirtmeye karar vermiştim.işimi görsün beni madur etmesin yeter demiştim.aldım. suziki sj için almıştım neye niyet neye kısmet nıssan parhfinder aldım...

1 lıbre = 0.45359237 kg
2000 lıbre = 907.18474 kg
Dogru olan cekıs kuvetı 907 kg dır. ( tambura sarılan ılk halat katında )

grsl06' Alıntı:
evet aynısı..... ama satış içinde satış oldu reklam oldu ne kadar doğru yaptınız bilemem. üstelik burada 907 kğ lik yazıyor satıcı 700 kg diyor bizim aldığımız firmada 960 diyor hangisi doğru bilemem. ama gördüğüm kadarıyla lada niva yı makara desteği ile çamurdan çıkarıyor.. bunu söyleyebilirim.

velhasılı güncel fiyatı 300 lira olarak değiştirelim ilgilenen arkadaşlara duyuralım..

benim amacım satış içerisinde satış yapmak değildi, öyle anlaşıldıysa çok özür, asıl amacım bir yanlışlığı düzeltmekti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri